ingatlan
Eladó
családi ház
19 900 000 Ft (~ 50 765 €)
Nógrád - Nagyoroszi


Építés éve 1960
Alapterület:60 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777543
   
Eladó - családi ház - Nagyoroszi :

Eladó Nógrád vármegyében, Nagyoroszi egyik csendes utcájában, 1492 m2-es telken egy 60 m2 alapterületû, felújítandó családi ház. Az ingatlan az 1960-as években épült téglából és vályogból. 2020-ban részleges felújításon esett át, melynek során az ablakok egy része modern, két légkamrásra lett cserélve. A családi házban elõtér, tágas, világos konyha, két világos szoba, fürdõszoba káddal és külön toalett található.
Az ingatlanhoz tartozik még egy nyári konyha, különálló garázs és egy fatároló.
Az ház alatt egy 6 m2-es pince is van, mely télen kiválóan alkalmas zöldségek tárolására. A családi házat gondozott kert öleli körül termõ csümölcsfákkal, a locsolásról fúrt kút gondoskodik. A községben megtalálható óvoda, iskola, orvosi rendelõ, gyógyszertár, posta és polgármesteri hivatal, melyek pár perc sétával elérhetõek. Autóval Budapest 70 km. A település megközelíthetõ autóbusszal és vonattal egyaránt. A környék kedvelt kirándulóhely a Börzsöny lábánál. Nem messze található a Bánki-tó és strandja, a Nógrádi vár és Nógrád vadasparkja. A nõtincsi Seholsziget és élménypark kellemes kikapcsolódás gyermekes családok számára. Ha nyugodt, friss levegõjû környezetre vágyik és fontos Önnek a jó ellátottság, akkor ez a település ideális az Ön számára. Irányár: 19,9 M Ft. Hitelügyintézésben, energetikában, teljes körû jogi ügyintézésben állok rendelkezésére. Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és önt is visszatérõ ügyfeleink közt üdvözölhetjük!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Nagyoroszi

Eladó családi ház Nógrád Nagyoroszi

Eladó családi ház Nógrád Nagyoroszi

Eladó családi ház Nógrád Nagyoroszi

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max