ingatlan
Eladó
családi ház
70 000 000 Ft (~ 181 347 €)
Pest - Nagymaros


Építés éve 1820
Alapterület:89 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778385
   
Eladó - családi ház - Nagymaros :

Nagymaros központjában egy csodás hangulatú, 1817-ben épült autentikus sváb ház 613 nm-es gondozott telekkel eladó. A 89 nm-es nagypolgári házban nappali, háló, konyha kamrával, elõtér és fürdõ található. A ház homlokzati részén végig fedett oszloptornác fut, középen elõre ugró oromtornáccal, összesen 35nm. A teljeskörû felújítás során a tulajdonosok megtartották az eredeti népi építészeti jegyeket. A ház födéme kitûnõ állapotú csapos gerendafödém, így padlástere beépíthetõ.
Az épület terméskõ alapra épült, 70cm vastag vályog falazatú, lélegzõ vakolattal.
Az ingatlan tökéletesen száraz, statikailag hibátlan állapotú.
A helyi védettségû épület 2013-ban és 2017-ben teljeskörû felújításon esett át: a tulajdonos kicseréltette a teljes villany- , víz- és csatornahálózatot, teljesen új nyeregtetõ szerkezet készült eredeti tatai szalagcserepekkel; a régi támgerendák tûz- és rovarvédelmi kezelést kaptak.
A családi ház fûtését norvég elektromos panelek, illetve egy fatüzelésû és egy elektromos cserépkályha szolgáltatják. A gáz a telek elõtt van, a többi közmû a házban.
Az épület alatt 38 nm-es tökéletesen száraz, dongaboltozatos borospince, a tornáchoz csatlakozó páratlan hangulatú terasz alatt pedig 16 nm-es mosókonyha/tároló van. Az utcakapcsolatos, szerelõaknás garázsában egy autó fér el. Kertje valódi gyöngyszem: kültéri kemence, 45nm-es lekerített fûszer és konyhakert, levendula, rózsa és bódító illatú lilaakác kényezteti lelkünket. Azt hihetnénk, fokozhatatlan az idilli hangulat, ám ekkor megpillantjuk a visegrádi várat.
Ez a ház egy valódi ritkaság, kérem jöjjön el, és tekintse meg velem, hátha az Ön családjának otthona lehet.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Nagymaros

Eladó családi ház Pest Nagymaros

Eladó családi ház Pest Nagymaros

Eladó családi ház Pest Nagymaros

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max