ingatlan
Eladó
családi ház
53 700 000 Ft (~ 137 692 €)
Csongrád - Mórahalom


Építés éve 1953
Alapterület:126 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778983
   
Eladó - családi ház - Mórahalom :

Eladó Mórahalom központjában, a fürdõtõl néhány percnyi sétára lévõ családi ház, vendégházzal, 809 m2-es telken. A 126 m2-es fõépület eredeti jellegét megõrizve teljes körûen lett felújítva, ennek során a nyílás zárók lettek cserélve, a fûtés is korszerûsödött - cirkó rendszerûre, valamint a víz és villamoshálózat is megújult. Ebben az épületben található egy elõtér, fürdõszoba, 3 szoba, konyha és ebbõl nyíló nagyméretû kamra-pince.
Fõépület mögött található a garázs. Az udvar hátsó részénél található a 68 m2-es vendégház, 2 külön nyíló szobával, kis étkezõvel, konyhával, fürdõszoba zuhanyzóval .
Ebben az épületben is mûanyag nyílászárók kerültek beépítésre, a fûtés egyedi konvektoros gázfûtés.
A mórahalmi gyógyfürdõ idegenforgalmi szempontból komoly vonzóerõ mind a hazai mind a határon túli vendégek számára, így ez az ingatlan kiváló befektetés, ami folyamatos megélhetést biztosíthat az új tulajdonos számára vagy ideális akár kettõ generáció független, békés együttélésére.
A parkosított, rendezett udvar a családi összejöveteleknek tökéletes színhelye. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklõdését, várom hívását.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Csongrád Mórahalom

Eladó családi ház Csongrád Mórahalom

Eladó családi ház Csongrád Mórahalom

Eladó családi ház Csongrád Mórahalom

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max