ingatlan
Eladó
családi ház
16 500 000 Ft (~ 42 526 €)
Nógrád - Mátramindszent


Építés éve 1973
Alapterület:200 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778663
   
Eladó - családi ház - Mátramindszent :

Kristálytiszta levegõ, festõi környezet a Mátrában,?? Mindössze fél órányi autóútra Galyatetõtõl és 10 percre a népszerû, kiépített horgásztótól, ??Felújítása után befektetésként vendégháznak is kiválóan alkalmas!?? Az ingatlanra igénybe vehetõ az új falusi CSOK (korszerûsítésre, felújításra is)!?? Megvételre kínálok Mátramindszent településen egy 2965 nm-es összközmûves telken elhelyezkedõ 3 szobás+ szuterén, összesen bruttó 200 nm, nettó 170 nm-es felújítandó állapotú családi házat. ?? Környezet és közlekedés:?
A települést három oldaláról erdõk ölelik körül. Vadregényes részei romantikus sétákra csábítanak. Kristálytiszta levegõje, gyönyörû flórája és faunája maradandó élményekben részesíti látogatóit.?A környék gazdag túraútvonalakban és kerékpárutakban. ??
Budapest felõl a település közúton legegyszerûbben az M3-as autópályán, majd a 21-es és a 23-as fõutakon érhetõ el.?A településrõl menetrendszerinti buszjárat indul Salgótarjánba a nap több szakában. ??A ház és mûszaki paraméterek:?
Az 1970-es években épült klasszikus kockaépület. Lakószintjén 2010-ben felújításokat végeztek, melynek keretében kombi cirkót és a nappaliban padlófûtést helyeztek el, részlegesen cserélték az elektromos vezetékeket, hidegburkolatokat, illetve a klímarendszer elõkészítése is megtörtént. ?A lakás lakhatásra alkalmas/jó állapotú, a szuterén szint és a külsõ homlokzat erõs felújítást igényel.??Elosztása és a helyiségek mérete a hirdetésben feltett alaprajzon látható.?? Az ingatlanról külsõ képek hamarosan! A feltöltött képek az ingatlan lakószintje, alaprajza és a környékrõl készített képeket tartalmazzák.?? Megtekintési szándékával és felmerülõ további kérdéseivel keressen bizalommal!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Mátramindszent

Eladó családi ház Nógrád Mátramindszent

Eladó családi ház Nógrád Mátramindszent

Eladó családi ház Nógrád Mátramindszent

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max