ingatlan
Eladó
családi ház
190 000 000 Ft (~ 489 691 €)
Komárom-Esztergom - Komárom
Belváros


Építés éve 2010
Alapterület:250 m2
Szobák száma:6
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778536
   
Eladó - családi ház - Komárom :

A SZÉP HÁZAK MAGAZIN EGYIK ÁLOMHÁZÁBAN ÖN EL TUDJA KÉPZELNI AZ ÉLETÉT? Nem véletlenül került be ez az exkluzív, tökéletes elosztású családi ház a Szép Házak Magazinba.. Minden képzeletet felül múló modernitás, stílusosság és rendkívüli praktikusság jellemzi egyszerre ezt a prémium minõségû burkolatokkal és szaniterekkel ellátott, tökéletesen megtervezett családi házat, intim, gyönyörûen gondozott kerttel, garázzsal és hatalmas terasszal. Az otthon melegérõl BAXI LUNA3 Comf HT típusú kondenzációs gázkazán és SOLIDA 7 típusú vegyestüzelésû, öntöttvas kazán, Honeywell termosztáttal, 3 külön fûtési körben gondoskodik, biztosítva ezzel a gazdaságosságot. KERMI szelepes lapradiátorok kerültek a fürdõkbe, valamint padlófûtés és törülközõszárítós csõradiátorok. A nappaliban egy egyben hangulatos és rendkívûl "jó teljesítményû" kandalló(nem vízteres) melegíti az otthont. A ház hangulatát még különlegessebbé varázsolják a nappaliban található tetõtéri ablakok: a nappali és étkezõ feletti nyitott födémnél 4 db ROTO DESIGNO billenõ, 3 rétegû üvegezéssel- és hõszigetelõ csomaggal(árnyékoló) mûanyag ablakok kerültek beépítésre, esõérzékelõvel, melyek közül kettõ távirányítóval nyitható! A konyha teljes bútorzattal és gépesítéssel a vételár részét képezi, mely magában foglalja a következõ prémium minõségû gépeket: AEG típusú mosogatógép, 2 db BLANCOMETRA ALUMETAL típusú mosogató Kludi csaptelepekkel és IN SINK ERATOR 65 típusú konyhamalaccal, valamint SHARP SJPT 690 típusú fagyasztó-és hütõszekrény. A fürdõszoba kivitelezésénél is meghatározó szempont volt a minõség és a stílusosság: a mosdókagylók Roca típusúak fehér színben, a kádak beépített akrill kádak kludi csapteleppel felszerelve, a zuhanyzók KLUDI DUAN SHOWER SYSTEM, a toalettek: geberit, beépített tartályos konzolos mélyöblítésû ROCA ill.ROCCO típusúak, a WC kagyló lecsapódás mentes ülõkével és ROCA ill. ROCCO típusú bidével. Kellemes hõérzetrõl Panasonic hûtõ-fûtõ légkondiciónáló gondoskodik a nappaliban. Ottlakók biztonságát Paradox riasztó rendszer füstérzékelõvel felszerelve a konyhában és a nappaliban/kültéri kamerarendszerrel garantálja! A ház elõtt igényesen kialakított fedetlen térkövezett autóbeálló biztosítja a vendégek parkolását, egy fûtött, 40nm-es garázs az otthoniakét. TORO típusú automata locsolórendszerrel a gyönyörû kert gondozása költségmentesen, saját fúrt kútból megoldott.
A ház különleges, kellemes hangulatához igazodik a kültéri világítás ledes fényforrásokkal, valamint a varázslatos szökõkút a belsõterasz mellett.
Kényelemérzetet biztosít a teregetõ állvány térburkolattal a mosókonyhához járdával kiépítve.
A garázs feletti napozóteraszon élvezheti mindennapjait otthonában, mintha nyaralna!
Az épület tetõ alatti részén praktikus raktárhelyiség került kialakításra,külsõ és belsõ megközelítéssel.
A kertben található még egy kutyakennel, valamint a fedett teraszon kialakított kemence. A telek sarkában beton aljzattal ellátott 20 m2-es trapéz lemez fedéssel került kialakításra egy praktikus tároló. A ház további mûszaki tartalma: - Alapozás:38 db 90*300 cölöpalap-fejgerendával összekötve.
- Tartószerkezetek:körítõfalak 30NF porotherm falazat,helyenkénti vasbeton pillérerõsítéssel-elsõ kétsorban alul Ytong falazóelem,monolit vasbeton födém,
- Falazatok: fõfalak 30NF porotherm falazat,válaszfalak 10 cm vastag 10NF téglából
- Felületképzések: kívûlrõl az épület 20 cm NIKECELL GRAFIT szigetelés+fehér kapart vakolat…falburkolat részben okouma fa rétegelt lemezzel rozsdamentes távtartókkal szerelve…belsõ falfelületek gépi vakolat…aljzat 20 cm-es lépésálló aljzatszigetelés.
- Homlokzati nyilászárok:Internorm Passion Kanto Design mûanyag-külsõ ezüst színû aluminium borítással,bejárati ajtó Internorm aluminium,garázsajtó hörmann.
- Belsõ ajtók:egyedi gyártású fehér selyemfényû préselt fa ajtók(Szalafa)
- Burkolatok:nappali-folyosók és hálószoba többször felcsiszolható Kaindl rusztikos tölgy extra fehér 13 mm-es készparketta,kisszobák szõnyegpadló,fürdõszobák+wc mázas kerámia padló és falicsempe.
- Tetõfedés:Félnyeregtetõ,Mediterrán antracit beton tetõcserép.
- Festékek:lemosható,selyemfényû HÉRA PRÉMIUM diszperziós falfesték.
- Vízellátás:használati melegvízellátás Baxi kondenzációs gázkazán végzi,a melegvíz ellátásáról egy Sime Solide 7 álló HMV 400m3-es tároló gondoskodik.A melegvíz gyártásra a vegyestüzelésû SOLIDA 7 tip.kazán alkalmas.A beépített vízlágyító típusa BEWAMAT BIO 25.
- Mûszaki berendezések: Mosokonyha:AEG típusú szárítógép és mosógép,1 db mély mosogató kludi csapteleppel.
- Villamos felszereltség:Legrand Valena típ. kapcsolók-dugaljak,szobákban-fürdõkben álmenyezetbe sülyesztett armaturák ledes izzókkal ellátva,nappali-konyhában függeszték és ledes lámpatestek.Nappaliban házimozinak kialakított csatornázás a falban és mennyezetben.
- Szellõzés:ZEHNDER ComfoAir 550 Luxe lakásszellõztetõ rendszer-entalpiás hõcserélõvel(bejövõ és kimenõ páratartalamat egyenlíti ki)
- Gázellátás:A fûtés mellett a konyhában a tûzhely ellátását is szolgálja.
- Árnyékolás:Déli oldalon nagy üvegfelületeken automata zsaluzia,a többi ablakon pliszé (belsõ árnyékolás),a nyitott födém ROTO típ.tetõablakain külsõ árnyékoló roló. Amennyiben el tudja képzelni magát ennek az exkluzív családi ház tulajdonosaként, keressen és nézzük meg együtt! Hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvánnyal és ügyvédi háttérrel is szívesen állok rendelkezésére.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Komárom-Esztergom Komárom

Eladó családi ház Komárom-Esztergom Komárom

Eladó családi ház Komárom-Esztergom Komárom

Eladó családi ház Komárom-Esztergom Komárom

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max