ingatlan
Eladó
családi ház
59 000 000 Ft (~ 150 127 €)
Pest - Kismaros
Börzsönyliget


Alapterület:60 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777549
   
Eladó - családi ház - Kismaros :

Csodás környezetben, madárcsicsergést hallgatva szeretne élni? A Dunakanyarban, Kismaros Börzsönyligeti részén lévõ modern stílusban kialakított 60 m2-es ház remek lehetõséget nyújt erre. A teljes felújításon átesett épület új tetõt és cseréplemez fedést kapott. A falak az emeleti részen 20 cm-es kõzetgyapot, a földszinti részen 15 cm-es EPS szigeteléssel rendelkeznek. Az energiatakarékos mûködéshez a hõszigetelt mûanyag ablakok is hozzájárulnak. Az ingatlanhoz végig aszfalt úton jutunk el, kiépített közvilágítás mellett akár gyalogosan is biztonsággal. A telek 999 m2-es, belterületi besorolású. Az udvarban a ház elõtti fehér murvás területen több autó parkolása lehetséges. Körbenézve buja erdei környezet varázsol el minket. A kert kialakításában csak a fantázia szab határt. Belépve tágas térbe érkezünk. A konyhában lévõ két nagyméretû ablak a déli fekvésû festõi udvart tárja elénk. A ház burkolataiban, lámpatesteiben is visszaköszönnek a föld színek, ezzel hangsúlyozva a természetközelséget. A földszinten kialakított gyönyörû, beépített káddal felszerelt fürdõszoba társunk a pihenésben. A nappali eldugott zugában található kis gépészeti helyiségben lévõ új Ariston bojler gondoskodik a meleg vízrõl. A nyári kellemes klímát és a fûtést mindkét szinten egy-egy Midea All Easy Pro 3,5 kw-os készülék biztosítja. Az emeletre fa lépcsõ vezet, ahol a folyosó két oldalán 1-1 10 m2-es szoba található. Minden helyiség parketta burkolatot kapott. A nagy üvegfelületekkel ellátott szobából nyíló 10 m2-es erkély még közelebb visz a fák lombkoronáihoz, kellemes idõtöltést garantálva.
A közelben buszmegálló található. Kismaros településen óvoda, iskola, orvosi rendelõ, gyógyszertár, bolt szolgálja az ott lakók kényelmét. Budapest vonattal és autóval is alig 40 perc.
Irányár: 59 M Ft Amiben még segíteni tudunk:
-ha a vásárláshoz még el kell adnia ingatlanát
-energetikai tanúsítvány készítése 72 órán belül
-ingyenes hitelügyintézés
-jogi háttér
-földhivatali ügyintézés
-ajánlatok küldése e-mailben országos adatbázisból
-értékbecslés, eladás elõtt szakszerû értékmeghatározás Fenti szolgáltatások nem csak szerzõdött ügyfeleink számára elérhetõek! Köszönjük ha minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Kismaros

Eladó családi ház Pest Kismaros

Eladó családi ház Pest Kismaros

Eladó családi ház Pest Kismaros

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max