ingatlan
Eladó
családi ház
68 900 000 Ft (~ 176 215 €)
Pest - Kiskunlacháza
Nincs megadva


Építés éve 1985
Alapterület:95 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778891
   
Eladó - családi ház - Kiskunlacháza :

Budapesttõl alig egy órás autótávolságra helyezkedik el Kiskunlacháza. Itt szeretném figyelmébe ajánlani az alábbi családi házat. A ház, amelyrõl szó van nem csupán felújított, hanem a szó szoros értelmében teljesen új házzá épült. A tetõtõl a szuterénig, csak fõfalak maradtak meg. A fõépületen kívül a telken helyett kapott egy 40 nm garázs (szerelõ aknával rendelkezik), és további melléképületek, melyek kiválóan töltik be tároló szerepüket. Az ingatlan masszív beton alapra épült a 70’s évek vége felé, 1979-ben B 30’s téglából, beton födémmel rendelkezik. Jelenleg kétszint van használatban, de igény esetén a tetõtér teljesmértékben beépíthetõ, így növelve a jelenlegi 70+ 25 nm lakóteret. Na, de lépjünk beljebb! Fedett teraszról, illetve, ha igény esetén valaki télikertként is használhatja, a növényei biztosan hálásak lesznek érte!
Elõszobába érkezünk innen a tágas és világos, jó elrendezésû konyhába, étkezõbe. Tovább haladva a nappaliba jutunk. További helyiségeket közlekedõn keresztül érjük el, mint pl. a vendégszobát, gardróbot vagy kamrát és fürdõszobát. Az ingatlan alagsorában kialakításra került további két hálószoba és tárolásra alkalmas helyiségek. Ugyancsak a gépház is itt kapott helyett. Az 1439 nm területû telek szépen és gondosan rendben tartott, jut hely a kutyusnak játszani- futni, a gyerekek külön kialakított játszórész, és nem feledkeztek meg a konyhakerti zöldségekrõl és a gyümölcsfákról sem. Mindezek öntözésében segítséget nyújt a fúrt kút. A ház elõtt lévõ elõkert dísze a kerti tó, mely nappal és este is szép látványt nyújt az ott tartózkodóknak. Az ingatlan klimatizált (hûtõ-fûtõ klíma), két féle kazán biztosítja a meleget, mely padlófûtésre és radiátorokra kötve üzemelnek. Ipari áram van ingatlanon belül. És természetesen mivel minden új, ezért a készülékek, mint pl.: Klíma, kazánok, konyhai beépített gépek… garanciálisak. A házon kívül-belül, alul-felül minden új. A felújítási munkálatok az utóbbi 3-4 évben kezdõdtek és mostanra fejezõdött be. A teljesen új tetõt kapott, új gépészet, vezetékek, burkolatok, nyílászárók, szigetelés- szín, kert rendezés….
A teljeség igénye nélkül. Amennyiben Bp.-hez közel mégis kertvárosias környezetben, élhetõ terekkel rendelkezõ családi házat szeretne a környéken, akkor ezt mindenképp látnia kell! Jöjjön és nézzük meg együtt!! További kérdés esetén állok rendelkezésére.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Kiskunlacháza

Eladó családi ház Pest Kiskunlacháza

Eladó családi ház Pest Kiskunlacháza

Eladó családi ház Pest Kiskunlacháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max