ingatlan
Eladó
családi ház
139 000 000 Ft (~ 356 410 €)
Bács-Kiskun - Kecskemét
Belváros


Építés éve 1999
Alapterület:240 m2
Szobák száma:7
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779009
   
Eladó - családi ház - Kecskemét :

OTTHONOK ÉS MEGOLDÁSOK!
Kecskemét belvárosában, mégis csendes, kis forgalmú utcában eladó a 2018-as Prima Primissima díjra jelölt FARKAS GÁBOR által tervezett, apró különlegességekkel díszített, 240 nm nagyságú családi ház.
Az épületben a hatalmas, terasszal összenyitható, kandallós nappali, és a világos konyha mellett 6 szoba és 3 fürdõszoba található, exkluzivitását a különleges, A. VARGA IMRE festõmûvész által díszített medence adja, mellette egy nagyméretû szaunával. A borokat kedvelõknek a lenti borospince jelenthet igazi kikapcsolódást, mely akár összejövetelek bensõséges színtere is lehet. A kényelmet szolgálja az elektromos kapu és garázs.
Az ingatlan beosztásának köszönhetõen a családi ház funkció mellett/helyett akár üzlet- vagy irodaházként is mûködhet. Kiváló lehet wellness szolgáltatásnak, óvodának, nyelviskolának, de akár több luxus lakás is kialakítható a hatalmas épületbõl, mely a lehetõségek széles tárházát kínálja.
Az épület 412 nm telken fekszik. Közvetlenül mellett lévõ 322 nm telken lévõ elbontandó ház megvásárolható, így lehetõség nyílhat az ingatlan bõvítésére, parkoló kialakítására, kert nagyobbításra. Ebben az esetben a két ingatlan ára: 159 M Ft.
Várom megtisztelõ hívását!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Bács-Kiskun Kecskemét

Eladó családi ház Bács-Kiskun Kecskemét

Eladó családi ház Bács-Kiskun Kecskemét

Eladó családi ház Bács-Kiskun Kecskemét

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max