ingatlan
Eladó
családi ház
52 900 000 Ft (~ 135 294 €)
Fejér - Kajászó


Építés éve 1970
Alapterület:140 m2
Szobák száma:3+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Örley Tamás

Tel.: +36204993302
orleytamas@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778694
   
Eladó - családi ház - Kajászó :

Eladó Kajászón, a népszerû váli-völgyben egy 140 m2 családi ház, 2175 m2 kerttel! Az akár 2 korosztály számára is lakható családi ház a falu egy csendes utcájában található, közel a központhoz (élelmiszerbolt, posta, dohánybolt, stb.) egy 2175 m2-es kerttel. A kert nagy mérete miatt, kisebb gazdaság is kialakítható, mert vannak: gazdasági épületek, termõ gyümölcsfák, szõlõskert és borospince is. A ház 140 m2-es és összkomfortos. Alsó szintje a 70-es években épült, tégla falazatú és itt található egy hatalmas elõszoba, konyha, WC, fürdõszoba és három külön nyíló szoba, amibõl az egyiket jelenleg étkezõnek használnak.
A könnyûszerkezetes tetõ teret 10 éve építették a házhoz, külön lakrészként is használható. Egy légtérben helyezkedik el a fõzõ sarok, fürdõszoba, gardrób és rendelkezik még egy fedett erkéllyel is.
Mind a földszint, mind a tetõtér belsõ elosztása átalakítható. További információk a házról:
A ház fûtésé gaz cirkóval megoldott, de a vegyes tüzelésû kazán is ki van építve.
A 2 fürdõszobát 1-1 villanybojler látja el meleg vízzel.
Kívül szigetelt, belül felújított.
A falak festettek, padlózata járó lap és laminált parketta.
Az elmúlt években a nyílászárók és a fûtõtestek jelentõs része korszerûsítve lett. Az elektromos hálózat az alsó szinten teljesen ki lett cserélve a közelmúltban. A parkolás a telken levõ, zárható garázsban, vagy a telken és az utcán is lehetséges.
Tájolása délnyugati, igy világosnak mondható. Az ingatlan fekvése:
Ideálisnak mondható, mert Budapest és Székesfehérvár is közel van az M7-es autópályán (25-25 perc) és a Velencei tó is pár perc autóútra található.
A ház csendes mellékutcában található, de buszmegálló, bolt, posta 10 perc séta távolságban. A településen található óvoda és általános iskola is. Az M7-es autópálya mindössze öt perc alatt elérhetõ.
Az utcára merõlegesen halad el a Budapest-Balaton kerékpárút.
Kajászón több vállalkozás, cég megtelepedett, zöldmezõs beruházást hajtva végre.
A település környéke tereplovaglásra kiváló lehetõségeket biztosít. Az autópálya közelsége, a változatos, ám szelíd domborzat, a lovak számára kiváló talajminõség, a fõváros "budai oldalához" a legközelebbi nagy kiterjedésû, lovaglásra alkalmas területet méltán csalogatja a lovassport hódolóit. Amennyiben felkeltette érdeklõdését, a hirdetésben megjelölt telefonszámon keressen bizalommal!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Fejér Kajászó

Eladó családi ház Fejér Kajászó

Eladó családi ház Fejér Kajászó

Eladó családi ház Fejér Kajászó

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max