ingatlan
Eladó
családi ház
6 900 000 Ft (~ 17 692 €)
Nógrád - Ipolyvece


Építés éve 1923
Alapterület:61 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777587
   
Eladó - családi ház - Ipolyvece :

Ipolyvece központjában felújítandó parasztház eladó!
1920-as években épült 61 m2 hasznos alapterületû vegyes falazatú ház kellemes stílusú, de kívül-belül felújításra szorul. A közmûvek közül új villanyóra van a házban, víz és csatorna a telken belül. A fûtés kályhákkal, vagy egyéb alternatív módon megoldható. A házba 20 m2-es nyitott verandáról jutunk, felépítése a klasszikus parasztház- középsõ konyha, jobbra- balra a két szoba. A ház még a palóc építészet klasszikus jegyeit is tükrözi, de az elõzõ tulajdonos megkezdte a felújítását. A teljes tetõszerkezet cseréje megtörtént. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. Belsõ átalakítások már elkezdõdtek és a ház végében a fürdõszoba kialakítása is.
Felújítását követõen kellemes otthon, vagy vendégház válhat belõle. A közelében már több hasonló házat nagyon szépen felújítottak. A hozzá tartozó telek összesen 2217 m2,még 86 m2-es épülettel bõvíthetõ, több hrsz-on szerepel, de egybefüggõ terület, alsó végén kis patak folyik keresztül. Az ingatlan elõre egyeztetett idõpontban megtekinthetõ.
A faluban élelmiszerüzlet, óvoda, orvosi rendelõ, gyógyszertár található. A vasútállomás kb.500 m-re, a buszmegálló 100 m-re van. Budapest 80km, Vác 40 km, Balassagyarmat 20km távolságra található.
Ipolyvece a szlovák határ, az Ipoly folyó közvetlen közelében fekszik. Az Ipoly–völgye természeti kincsekben bõvelkedik, növény- és állatvilágát sok egyedi, ritka és védett faj gazdagítja. Lakói szorgalmas, dolgos emberek a bogyós gyümölcstermesztés hazájának tekintik . A község életét egész évben végig követik a különbözõ kulturális, hagyományõrzõ és sport rendezvények. Ha a természet csendjére, nyugalmára, kikapcsolódásra vágyik, itt megtalálja! A településen falusi CSOK igénybe vehetõ.
Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Ingyenes tanácsadás Köszönjük, hogy minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Ipolyvece

Eladó családi ház Nógrád Ipolyvece

Eladó családi ház Nógrád Ipolyvece

Eladó családi ház Nógrád Ipolyvece

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max