ingatlan
Eladó
családi ház
39 000 000 Ft (~ 99 237 €)
Heves - Hort


Építés éve 1970
Alapterület:130 m2
Szobák száma:3+ 2 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777926
   
Eladó - családi ház - Hort :

HEVES megyei HORTON 130 nm-es, 3+2 szobás családi ház eladó! Az ingatlan szerkezetileg jó állapotú, belsejében felújítást igénylõ, 130 nm-es, 3+2 szobás családi ház. A ház elsõ része tégla, a konyha és a hátsó szoba szilikát és tégla falazatú. Az épületben 3 egész és 2 fél szoba, nappali, elõtér, konyha-étkezõ, különálló fürdõszoba és WC, valamint 2 kamra található. Az ingatlan fûtését gáz konvektorok biztosítják.
A ház folytatásában melléképület van 3 helyiséggel, amely az egyikbe az ipari áram is bevezetett. A melléképületben garázs, mûhely és tároló is van.
A villanyvezetékek részben cseréltek. Az összközmûves telek 5715 nm, méretébõl adódóan gazdálkodásra is kiválóan alkalmas. A háztól 5 perc sétán belül elérhetõ a település központja, ahol a polgármesteri hivatal, posta, boltok, buszmegálló, valamint 5-10 perc távolságra van az iskola, az óvoda és az orvosi rendelõ is.
Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetõen Hatvan pár perc alatt elérhetõ, valamint az autópálya lehajtói is.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Heves Hort

Eladó családi ház Heves Hort

Eladó családi ház Heves Hort

Eladó családi ház Heves Hort

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max