ingatlan
Eladó
családi ház
119 900 000 Ft (~ 306 650 €)
Pest - Göd
Felsőgöd


Építés éve 1991
Alapterület:170 m2
Szobák száma:7
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777742
   
Eladó - családi ház - Göd :

Nagypolgári „különlegesség „Felsõgöd központjában! Szeretne Ön egy igazán különleges nagypolgári jellegû két szintes gyönyörû házban élni? Felsõgödön, kellemes csendes utcában mégis közel a vasútállomáshoz, eladó egy 6+1 fél szobás, igazán elegánsan kialakított „mini Villa”, ami nem is olyan mini, a maga 6+1 szobájával és a 171 nm a hasznos lakóterületével. Kényelmes, hatalmas, élhetõ terei és a közel 3 méteres belmagassága , dupla szárnyas szoba ajtói , különleges osztott ablakai, aranyberakásai teszik igazán nagypolgári jellegûvé az épületet.
Az alsó szinten elõszoba, közlekedõ, fürdõ, mosókonyha, konyha , nappali és a garbrób szobán kívûl még két nagyobb hálószoba található. A felsõ szinten három hatalmas háló nagy kádas fürdõ egy félszoba és a közlekedõ van közvetlen teraszkapcsolattal. Fûtése kombi gázkazán, radiátoros fûtéssel 2021-ben cserélve. Kívûl a hatalmas tornácos, faragott kõ oszlopokkal kirakott terasza L- alakban díszeleg déli és keleti irányban a ház oldalain, így a felsõ szinten terasz, alul 3 autónak fedett beállási lehetõség alakult ki alatta. A telek magas fallal elkerített két bejárattal rendelkezik, kertje szép gondozott, néhány buxussal ültetett. A közel 700nm-es telken még van egy kisebb medence és egy 3x50 nm-es melléképület, / garázs 3 autónak + 2 szint /ami kölün lakhatási/ bérbeadási célra is alkalmas kisebb felújítással. Egy nagy családnak vagy két generáció együtt élésére, belsõ szép és elegáns terei miatt magán orvosi rendelõnek, egészségközpontnak, ügyvédi vagy egyéb más irodáknak is alkalmas.
Ára: 119.9 M
Hívjon bizalommal! - CSOK és Hitelügyintézés,
- gyors és precíz hiteles energetikai tanúsítvány intézése,
- ingatlanügyekben tapasztalt ügyvédek, adásvételek leszervezése
- értékbecslés, ingatlan-érték meghatározás

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Göd

Eladó családi ház Pest Göd

Eladó családi ház Pest Göd

Eladó családi ház Pest Göd

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max