ingatlan
Eladó
családi ház
139 900 000 Ft (~ 358 718 €)
Pest - Göd
Felsőgöd


Építés éve 1920
Alapterület:185 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777688
   
Eladó - családi ház - Göd :

Eladó Göd csendes kis utcájában egy boldog béke idõket idézõ, villa hangulatú családi ház. Az ingatlan a 20-as években épült, 2022-ben teljes felújításon, korszerûsítésen esett át az aljzattól a tetõig. Gondozott, parkosított kertjét hatalmas, egyedileg gyártott mûanyag nyílászárókon keresztül csodálhatjuk. A ház egy 900 m2-es telken helyezkedik el, alapterülete 185 m2. Egyszintes, ennek köszönhetõen akadálymentesített.
Elrendezése: amerikai konyha óriási nappalival, három, külön lakrészt is jelentõ hálószoba, mely saját fürdõszobával és gardrób szobákkal került kialakításra. Tároló helyiség és mosókonyha is megtalálható.
A hangulatos otthon melegét H tarifás hûtõ-fûtõ klíma biztosítja. Az épülethez kapcsolódik egy külön bejáratú helyiség, mely alkalmas lehet konditeremnek vagy szaunának. A 40 m2-es, fedett kültéri teraszon látványkonyha került kialakításra, amely alkalmas családi, baráti sütögetésre, borozgatásra, grillpartik rendezésére. Az automata öntözõrendszer gazdaságosan oldja meg a locsolási igényeket, mivel mûködése gyûrûs fúrt kútból történik. A kert dísze az egyedi kovácsoltvas kerítés, mely harmonizál a ház stílusával. A külsõ falakat 15 cm, a födémet 30 cm, az aljzatot pedig 4 cm szigeteléssel látták el. A közelben minden megtalálható, ami a hétköznapi élethez szükséges: 5-10 perc sétányira buszmegálló, vasútállomás, üzletek, élelmiszerbolt, óvoda, iskola.
Az ingatlan jelenleg kb. 90%-os készültségi szintnél tart, az új tulajdonosnak lehetõsége van a beltéri ajtók, burkolatok, szerelvények kiválasztására, melyeket az ár tartalmaz. A kulcsrakész állapotú átadás rövid határidõvel megoldható. Ha szeretné álmai otthonát kényelmes, egyszintes elrendezéssel és a régi idõket idézõ polgári hangulattal, akkor ne hagyja ki ezt a lehetõséget! Választhatók:
Térkõ 7.000.-/m2 (200 m2-ig)
Burkolatok 12.000.-/m2
Beltéri ajtók 120.000.-/db
Szerelvények 70.000.-/db
Szabadon álló kád 400.000.-/db
Zuhanykabin 200.000.-/db Irányár: 149,9 M Ft Az ingatlan jelen állapotban 90%-ban van készen, ebben az állapotban az irányára: 139,9 millió Ft.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Göd

Eladó családi ház Pest Göd

Eladó családi ház Pest Göd

Eladó családi ház Pest Göd

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max