ingatlan
Eladó
családi ház
62 500 000 Ft (~ 160 256 €)
Fejér - Gárdony
Számozott utcák


Építés éve 1980
Alapterület:85 m2
Szobák száma:3+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Örley Tamás

Tel.: +36204993302
orleytamas@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778862
   
Eladó - családi ház - Gárdony :

Családi okok miatt, eladóvá vált Gárdony egy csendes utcájában levõ 85 m2-es összkomfortos ház, amely 887 m2-es dupla telken, üdülõ övezetben helyezkedik el. Az ingatlant ajánlom akár több generációs család számára, vagy a Velencei-tó közelsége miatt, a nyári szezonban kiadható szálláshelynek, valamint hosszú távú bérbeadásra is alkalmas lehet. A 120 nm-es padlásra a kazánházból lehet feljutni, igy egy beépítés esetén jelentõs lakóterülettel lehet növelni az élettér nagyságát.
A ház fûtése gáz cirkó kazánnal történik, radiátoros hó leadással, de egy vegyes tüzelésû kazán is ki van építve, ezáltal a rezsi költségek hosszú távon alacsonyan tarthatók.
A 85 nm-es ház belsõ falai gipszkarton válaszfalakkal készültek, igy a szobák száma és mérete igényeknek megfelelõen változtatható, akár egybe is nyitható. Jelenlegi beosztása szerint 3 hálószobával és 1 nappalival rendelkezik.
A falazat vályog + tégla. A ház területének korábbi bõvítésekor csak téglát használtak fel, amely hõszigetelõ réteggel is el lett látva,
A konyha és a fürdõszoba kialakításakor az elektromos hálózat és a vízvezetékek is ki lettek cserélve a házban. A WC és a fürdõszoba egy helységben található.
A padlózata: járó lap és laminált parketta. A falak festettek.
A telken van még egy 22 nm-es különálló kis ház is, mely akár kiadható, vagy vendégháznak is használható, mert rendelkezik saját vizesblokkal és konyhával is. Az ingatlan további adottságai:
Az utcáról nyíló kapu elektronikusan nyitható, zárható
A biztonságot egy kamera rendszer biztosítja
A telken található két autó beállására alkalmas garázs
Egy 38 nm-es fedett taroló
A kertben található egy gyûrûs kút A közelben megtalálhatok
Az autópályán Budapest 30 perc alatt elérhetõ.
Tömeg közlekedés: busz és vonat
10 perces sétatávolságra van: orvosi rendelõ, postahivatal, gyógyszertár
A velencei tó partja 15 perc sétával megközelíthetõ
Továbbá pár perc autózással elérhetõ Gárdony központja (Lidl, Aldi és egyéb boltok) és az Agárdi Gyógy – és Termálfürdõ, Agárdi szabadstrand További információkért, valamint az ingatlan megtekintésével kapcsolatban keressen bizalommal!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Fejér Gárdony

Eladó családi ház Fejér Gárdony

Eladó családi ház Fejér Gárdony

Eladó családi ház Fejér Gárdony

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max