ingatlan
Eladó
családi ház
24 900 000 Ft (~ 63 846 €)
Nógrád - Galgaguta


Alapterület:85 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777730
   
Eladó - családi ház - Galgaguta :

Galgaguta, a Nógrád megye déli részén elhelyezkedõ csendes község hangulatos zsákutcájában található családi ház eladó. Az utcában az ingatlanok egy oldalon helyezkednek el, velük szemben játszóterek, focipályák és kis kertek, valamint patak választják el a vasúti töltést, ahol a csattogó kisvonatot látni.
Az önálló épület "L" alakban helyezkedik el. Bejáratánál nagy terasz, mely jelenleg ping-pong edzõtérként üzemel. Az épületben balra nagy szoba, jobbra étkezõkonyha, frissen felújított fürdõszoba, külön wc, ez téglaépítésû. További három szoba vert falazatú.
Fûtés gázkonvektorral, cserépkályhával és kandallóval is lehetséges. A telek mérete miatt nagy lehetõségeket rejt magában.
Hívását hétvégén is fogadom, megtekintés rugalmas idõpontokban.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Galgaguta

Eladó családi ház Nógrád Galgaguta

Eladó családi ház Nógrád Galgaguta

Eladó családi ház Nógrád Galgaguta

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max