ingatlan
Eladó
családi ház
79 900 000 Ft (~ 204 872 €)
Pest - Fót
Öregfalu


Építés éve 1981
Alapterület:185 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777719
   
Eladó - családi ház - Fót :

Eladó Fót Ófalu csendes, nyugodt részén 185 négyzetméteres két generációs családi ház! Fót Ófalu részén eladóvá vált egy 388 négyzetméteres telken fekvõ 2 szintes, 185 négyzetméteres hasznos belsõ alapterületû, két generáció részére is alkalmas, külön bejáratú családi ház. Az alsó szint 100 négyzetméteres, itt: 2 szoba, konyha, spejz, fürdõszoba, külön mellékhelyiség és folyosó található.
A ház 85 négyzetméteres emeletén 2 szoba, egy amerikai konyhás nappali, fürdõszoba, külön mellékhelyiség, egy gardrób szoba, és egy tároló helyiség került kialakításra. Az otthon melegét cirkófûtéses gázkazán biztosítja, viszont igény szerint rendelkezésre áll egy újszerû vegyes tüzelésû kazán. A meleg vizet elektromos bojler szolgáltatja. Közmûvek közül: víz, villany, gáz,csatorna adott az ingatlanban. Extraként szerepel a mobileszközrõl is elérhetõ, kiépített biztonsági kamerarendszer. A parkolás a telken belül található 15 négyzetméteres garázsban, illetve az udvaron is megoldható. A közelben minden megtalálható ami szükség lehet a mindennapi élethez. Iskola, óvoda, élelmiszerbolt, gyógyszertár, egyéb bevásárlási lehetõségek. Autóval az, M0-M3 autópálya 10 percre, gyalogosan a buszmegálló 5 -10 perc sétára található. Az ingatlan akár hétvégén is megtekinthetõ, telefonon elõre egyeztetett idõpontban. Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés
- Generálkivitelezés
- Költöztetés, lomtalanítás
- Keresõ ügyfeleinknek ajánlatküldés országos adatbázisból.
Köszönjük, hogy minket választ!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Fót

Eladó családi ház Pest Fót

Eladó családi ház Pest Fót

Eladó családi ház Pest Fót

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max