ingatlan
Eladó
családi ház
74 900 000 Ft (~ 193 540 €)
Pest - Fót
Nincs megadva


Építés éve 2001
Alapterület:115 m2
Szobák száma:4+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777635
   
Eladó - családi ház - Fót :

Fóton, kertvárosi környezetben eladó 600 m2-es telken egy 115 m2-es kétgenerációs családi ház. A háznak két külön bejárata van. Az alsó szinten két külön nyíló szoba, konyha étkezõvel, éléskamra, fürdõszoba toalettel található. A felsõ szinten konyha étkezõvel, spejz, két külön nyíló szoba és egy fürdõszoba toalettel került kialakításra. A tetõtér szintén beépíthetõ. Az ingatlan melegérõl gázkazán gondoskodik radiátoros megoldással. A házat gondozott kert öleli körül, termõ gyümölcsfákkal.
A kert vízellátásárol fúrt kút gondoskodik. Fót infrastruktúrája kiváló, itt minden megtalálható: bölcsõde, óvoda, iskolák, üzletek, orvosi rendelõ, gyógyszertár, minden, ami a mindennapi élethez szükséges.
Budapest autóval 15 perc alatt megközelíthetõ. A város természeti kincsekben nem szenved hiányt, az északi részt körülölelõ Fóti-Solymóban kitünõ kirándulóhelyeket találunk, de a gasztronómia terén is van mivel büszkélkednie a városnak, hiszen a mindenki által kedvelt a Somlói galuska is egy fóti cukrászmestert dícsér. A város önkormányzata õrizni és gazdagítani igyekszik a település értékeit, hogy Fót nyugodt, tartalmas és korszerû otthont adjon az itt élõk számára, valamint vonzó célpontja legyen az ide látogatóknak. Ha szeretne egy fejlõdõ város csendes kis utcájában élni, akkor ez az ingatlan alkalmas ön és családja számára. Hitelügyintézésben, CSOK-ban, energetikában, teljes körû jogi ügyintézésben állok rendelkezésére. Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és önt is visszatérõ ügyfeleink közt üdvözölhetjük! Irány ár: 74,9 millió Ft.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Fót

Eladó családi ház Pest Fót

Eladó családi ház Pest Fót

Eladó családi ház Pest Fót

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max