ingatlan
Eladó
családi ház
15 000 000 Ft (~ 38 168 €)
Heves - Ecséd


Építés éve 1965
Alapterület:80 m2
Szobák száma:2+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777958
   
Eladó - családi ház - Ecséd :

Heves megye, Ecséd központjának közelében 80 nm-es, 2+1 szobás családi ház eladó! Heves megyében, az M3 autópálya közelében, Budapesttõl 60 km távolságra, Hatvan és Gyöngyös között, Ecséden 80 nm-es, 2+1 szobás, vegyes (tégla és vályog) falazatú családi ház eladó.
Az épületben 2 egész és egy fél szoba, konyha-étkezõ, elõtér és fürdõszoba van. Az ingatlan fûtését gázkonvektorok biztosítják.
A külsõ és belsõ nyílászárókat mûanyagra és fára cserélték, illetve a vezetékeket teljesen kicserélték közel 10 éve.
A ház folytatásában melléképület van, amely alápincézet. A téglafalak kõzetgyapotos szigetelést kaptak a gipszkartonon kívül. Az összközmûves telek 1120 nm, udvari beállós, valamint az udvaron zöld növények, a kertben gyümölcsfák találhatóak. A település központja 5 perc sétán belül elérhetõ, ahol az iskola, az óvoda, gyógyszertár, polgármesteri hivatal, bolt is van.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Heves Ecséd

Eladó családi ház Heves Ecséd

Eladó családi ház Heves Ecséd

Eladó családi ház Heves Ecséd

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max