ingatlan
Eladó
családi ház
139 000 000 Ft (~ 353 690 €)
Pest - Dunakeszi
Szabadságliget


Építés éve 1967
Alapterület:160 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778814
   
Eladó - családi ház - Dunakeszi :

Káposztásmegyer határában eladó egy 160 nm-es, 4 szobás kertes családi ház! Dunakeszi- Alsón 5 perc autóútra Káposztásmegyertõl eladó egy nagyon barátságos, csendes, picike utcában található teljesen alápincézett, belsõ kétszintes önálló családi ház. A pincében több szuterén helyiség, kazánház és garázs is található, ahol 3 fázis és autótöltési lehetõség is rendelkezésre áll.
A belsõ terek szép állapotúak, a konyha 3 éve lett teljesen felújítva, új IKEÁS gépesítetett bútor került a régi helyére és a padozat is felújításra került ebben a helyiségben. Az alsó szinten egy hatalmas nappali, egy háló, egy kádas fürdõszoba és a konyha+étkezõ található ami kertkapcsolattal rendelkezik.
Errõl a szintrõl lehet megközelíteni a pincét és az emeletet is, ahol két nagyobb szoba és egy új zuhanyzós fürdõszoba lett kialakítva. Fûtése a központi gázkazán mellett, a felsõ szobákban lévõ inverteres klímákkal is lehetséges. A lakótér alapterülete a két szinten 160 nm, a szuterénhelyiségek pedig 100nm. A hozzá tartozó téglalap alakú telek 800 nm, amin egy nagy cseresznye és egy almafa van a többi rész szinte teljesen füvesített, kivéve a kapubejáratot, ahol több autó beállási lehetõség adott. Tisztasági festés után azonnal költözhetõ/birtokba vehetõ! Dunakeszi-alsó vasútállomás 10-15 perc sétára, M2 autót 5 perc autóútra található. Auchan, Decathlon, különbözõ bútorboltok és bevásárlási lehetõségek, Auqaworld élményfürdõ 5 perc autóút az ingatlantól. Központi, de mégis csendes nyugodt helyen van, nagyobb családnak tökéletes választás! Irányára: ..... Hívását hétvégén is szívesen fogadom!
- CSOK és Hitelügyintézés,
- gyors és precíz hiteles energetikai tanúsítvány intézése,
- ingatlanügyekben tapasztalt ügyvédek, adásvételek leszervezése
- értékbecslés, ingatlan-érték meghatározás

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Dunakeszi

Eladó családi ház Pest Dunakeszi

Eladó családi ház Pest Dunakeszi

Eladó családi ház Pest Dunakeszi

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max