ingatlan
Eladó
családi ház
119 990 000 Ft (~ 307 667 €)
Budapest - 18. kerület
Almáskert


Építés éve 2022
Alapterület:150 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778598
   
Eladó - családi ház - Budapest 18. kerület :

CSAK IRODÁNK KINÁLATÁBAN!
Szeretne modern új építésû házak környezetében élni. Budapesten csendes, nyugodt helyen
A 18. kerület lejobb részén, az igazi Almáskertben, új építésû, szép házak környezetében hamarosan gazdáját várja az álomszép otthona!
A jelenlegi terveknek megfelelõen lehetõség van EMELT SZÍNTÛ SZERKEZETKÉSZ állapotban(glettelés, festés, burkolás, burkolatok, szaniterek, szerelvények, nélkül) is megvásárolni a házat ebben az esetben az 1 HÁZ ÁRA 109.99 MILLIÓ FT, 2 HÁZ ÁRA 119.99 MILLIÓ FT.
Kulcsrakész állapotban az ön otthona a hõszivattyúnak és a szigetelésnek köszönhetõen, "BB" energiaigényû lesz és megfelel, a " zöld hitel" elvárásainak! A ház épitõje cég, így az 5 % áfa, 4 % illetékkedvezmény, CSOK igénybe vehetõ. Paraméterek:
1. HÁZ: 2 szintes, összesen NETTÓ 150 nm, 1+4 szobás, duplakomfortos, +50 nm terasz, 300 nm kertésszel, 119.99
MILLIÓ FT
2. HÁZ: 2 szintes, összesen NETTÓ 150 nm, 1+4 szobás, duplakomfortos, +22 nm terasz, 500 nm kertésszel, 129.99 MILLIÓ FT (elkellt)
Nincs egymáson átjárás, mert a házak 2 különbözõ utcára nyílnak. A ház a mai modern "BB" energetikai követelményeknek megfelelõ lesz. A házban mindenhol padlófûtés lesz kialakítva. Az ablakok a legmodernebb antarcit, 3 rétegû, 6 légkamrásak lesznek.A ház fûtését levegõ-víz hõszivattyú fogja biztosítani. Minden szobában tv, internet csatlakozási lehetõség.
A hideg és meleg burkolatok 3 ezer ft/nm árig a vételár tartalmazza. Referenciával rendelkezõ kivitelezõ!
A referencia házakat jelenleg még kivül-belül meg lehet nézni! Kérdése van hívjon vagy írjon!
Hitel esetén díjmentes ügyintézés. Összes bank ajánlata egy helyen, kedvezményekkel. Nem adta el ingatlanát? NE ADJA EL PIACI ÁR ALATT! Segítünk. Minden ügyfelünk ingyenes piaci ár elemzést kap ajándékba. Hívjon vagy írjon, a további információkért.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Budapest 18. kerület

Eladó családi ház Budapest 18. kerület

Eladó családi ház Budapest 18. kerület

Eladó családi ház Budapest 18. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max