ingatlan
Eladó
családi ház
179 900 000 Ft (~ 461 282 €)
Budapest - 16. kerület
Rákosszentmihály


Építés éve 2000
Alapterület:208 m2
Szobák száma:6
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778785
   
Eladó - családi ház - Budapest 16. kerület :

FONTOS ÖNNEK, HOGY A PÉNZÉÉRT VALÓBAN JÓ MINÕSÉGÛ OTTHONT KAPJON ÉS KÖLTSÉGES FELÚJÍTÁS NÉLKÜL BE TUDJON KÖLTÖZNI? KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN TALÁLHATÓ MEG! Megvételre kínálok Budapest XVI. kerületének igényes lakókörnyezetében egy bruttó 208 nm-es (nettó 165 nm) nappali +5 szobás, 2004-ben átadott családi házat, mely egy 765 nm-es összközmûves telek középen helyezkedik el. Ház: A ház kétszintes. Építését és felsõ szintjét 2004-ben fejezték be, melynek azóta is gondos Tulajdonosai õrzik tökéletes állapotát, újszerû állagát. Nagyméretû nappalija dél-nyugati fekvésû, teraszos. Színeiben harmonikus, egyedi tervezésû belsõ kialakítás jellemzõ a házra. Egyedisége mellett kialakításában törekedtek a minõségi anyaghasználatra. A nappaliból a hangulatos teraszra lépünk ki, ahonnan minden évszakban élvezhetjük a gondozott kert szépségét és a teljesen zárt kerítés megõrzi annak intimitását. A kert mérete és intim környezete akár egy medence megépítését is lehetõvé teszi. Hálószobái kényelmes méretûek és erkélyesek. A helyiségek elhelyezkedését a hirdetésben feltett alaprajzon találja. Mûszaki: ?A fûtésért Saunier Duval kazán felel.
?Padlófûtés
?Extra minõségû burkolatok.
?hõ-és hangszigetelõ nyílászárók. Környék és közlekedés: A ház Rákosszentmihály legszebb részén helyezkedik el, gyönyörû kertvárosi környezetben.
Elhelyezkedése kiváló mind a tömegközlekedés, mind az egyéb ellátottság tekintetében. A közelben általános iskola, óvoda, babaúszás-oktatás, számtalan szolgáltató, bevásárlási lehetõségek. Orvosi rendelõk, gyógyszertár séta távolságon belül elérhetõek. Egy kilométeres távolságon belül van egy csodaszép park, mellette kilátó, ahol pihenõk, játszóterek, futópálya, szabadtéri fitnesz park várja a kikapcsolódni- és az aktív pihenésre vágyókat.
A kilátóból tiszta idõben budai panorámát élvezhetünk. A pár percnyi sétára lévõ buszmegállóból könnyen megközelíthetõ az Örs vezér tere. Parkolás:
A házban fûtött egyállásos garázs lett kialakítva, mely a parkolás mellett tárolónak is alkalmas. Finanszírozás:
Az ingatlan per, igény-és tehermentes, így banki hitellel is megvásárolható. Tulajdonviszonya rendezett. Ajánlom akár 3 gyermekes család részére is, mert kialakítása kiemelkedõ komfortot biztosít. Megtekintési szándékával (elõre egyeztetés szükséges), és felmerülõ további kérdéseivel keressen bizalommal!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Budapest 16. kerület

Eladó családi ház Budapest 16. kerület

Eladó családi ház Budapest 16. kerület

Eladó családi ház Budapest 16. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max