ingatlan
Eladó
családi ház
496 000 000 Ft (~ 1 262 087 €)
Budapest - 12. kerület
Orbánhegy


Építés éve 2005
Alapterület:327 m2
Szobák száma:8+ 2 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778187
   
Eladó - családi ház - Budapest 12. kerület :

Befektetõknek ajánlom!
Budapest XII., Orbán térhez köze eladó egy 4 lakásos társasházon belül 2 lakás szerkezetkész állapotban! A lakások szerkezetkész állapotban vannak, az irányár erre az állapotra vonatkozik. Az épület 2005-ben épült, 2021-ben került átépítésre. 4 lakásos társasház lett belõle. Ezen belül még 2 lakás szerkezetkész állapotban egyben vagy külön-külön is eladó. Befektetõknek remek lehetõség, befejezés után tovább értékesítésre, vagy egyéb hasznosításra. Az ingatlan bármelyik lakása könnyen kiadható lesz, hiszen ezen a környéken nagyon keresett a kiadó lakás.
De alkalmas több generációs együttélésre is, akik egymás közelében szeretnének élni, de mégis függetlenül egymástól, hiszen minden lakás egy adott szintet foglal el és teljesen különálló bejárattal rendelkezik.
4.lakás bruttó 151 m2-es, nettó 130 m2-es, plusz panorámás terasz, erkély, tároló, 1 garázs, 1 autóbeálló
3.lakás bruttó 225 m2-es, nettó 179 m2-es, teraszok, erkély, saját kertrész, tároló, 1 garázs, 1 autóbeálló A társasházról:
*1541 m2-es saroktelken elhelyezkedõ, 4 lakásos társasházban nagy alapterületû belsõ kétszintes és teljes szintet elfoglaló lakások lettek kialakítva, amelyek egymástól jól szeparáltak.
*Az épület teljes külsõ modernizáláson átesett, minimál stílushoz hasonlóan történt a felújítás.
*Nagy, minimál stílusra jellemzõ nyílászárók lettek beépítve, rejtett tokos, távirányítóval mûködtethetõ redõnyrendszerrel.
*A teljes külsõ 12-15 cm-es dryvit szigetelést kapott (Baumit homlokzatrendszer)
*Jogilag független, albetétes, önálló helyrajzi számmal rendelkezõ lakások. Társasházi alapító okirat is megvan. További szakhatósági engedélyekre már nincs szükség.
A lakások belülrõl szerkezetkész állapotban vannak. Látványtervek, kalkulációk készültek a teljes befejezéshez. Ha a vevõ szeretné, akkor a beruházó vállalja a kulcsrakész befejezést az igényeknek megfelelõen. Ez külön megállapodás szerint történik. Az ingatlan csendes zöldövezetben a hegyoldalban fekszik, ugyanakkor alig 5 perc sétatávolságra van az Orbán tértõl. 21 és a 21A autóbuszok járnak ezen a vonalon.
A közvetlen közelében több ismert nemzetközi iskola mûködik (Osztrák-Magyar Iskola 600 méter, a Britannica International School 300 m).
A legközelebbi bevásárlási lehetõség, üzletközpont és benzinkút 550 méter távolságra található.
Sportolásra-kirándulásra a Normafa is elérhetõ, alig 10 perces autóút, ahogy a MOM Park vagy a Mammut bevásárlóközpontok. Kiadásra/befektetésnek is keresettek a környéken az ingatlanok.
További információért, megtekintésért várom hívását!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Budapest 12. kerület

Eladó családi ház Budapest 12. kerület

Eladó családi ház Budapest 12. kerület

Eladó családi ház Budapest 12. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max