ingatlan
Eladó
családi ház
549 000 000 Ft (~ 1 407 692 €)
Budapest - 03. kerület
Csillaghegy


Építés éve 2008
Alapterület:613 m2
Szobák száma:8+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778134
   
Eladó - családi ház - Budapest 03. kerület :

Csillaghegy dunai oldalán 943nm-es telken elhelyezkedõ, minden igényt kielégítõ önálló, bruttó 613nm-es családi ház eladó. Az ingatlanban nappali + 7 teljes értékû hálószoba, valamint egy félszoba található 5 fürdõszobával, 6 wc-vel.
Pinceszinten: Fûtött garázslehajtón érkezünk meg a közel 35 m2-es garázsba, ahol elektromos autótöltési lehetõség került kiépítésre. Ezzel egy légtérben található egy hatalmas 29 m2-es tároló. A garázsból nyílik a pinceszint elõtere, ahonnan megközelíthetõ a 37 m2-es konditerem szaunával és zuhanyzós fürdõvel, valamint további 2 tároló helyiség összesen 20 m2-en. A gépészeti helyiségben kapott helyet a kazán, a 300 literes melegvíztartály, és egy hõszivattyú beltéri egységének is maradt hely. A szinteket 110 cm széles belsõ lépcsõház köti össze.
A földszinten található az elegáns elõszoba, melybõl nyílik egy gardrób és vendég wc-mosdó. Innen megközelíthetõ a konyha-étkezõ-nappali tér, mely összesen a közel 80 m2-vel tágas élettér, közepén egy fa tüzelésû kandallóval, mely alternatív fûtési lehetõséget biztosít, vagy csak hangulatot ad a hosszú téli estéken. Az elõtérbõl megközelíthetõ egy 23 m2-es gardrób fürdõvel, mely funkciója méretébõl adódóan akár hálószobává alakítható. Az étkezõbõl nyílik a 23,5nm-es fedett terasz és kültéri konyha, melyrõl rálátásunk van a medencére és a kertre.
Az emeleten található 4 hálószoba és 2 fürdõ. A két egyenként 20 m2-es hálóból nyílik egy-egy 8.6 m2-es terasz.
A tetõtérben található egy 27 m2-es nappali egy 11 m2-es háló, valamint az egyetlen félszoba, mely nettó 6 m2, illetve az ehhez a szinthez tartozó wc mosdóval.
Mûszaki tartalom:
A házat 2018-ban teljeskörûen felújították. Igényes burkolatok, gépesített konyha, gardróbok kerültek kialakításra. A fûtés jelenleg egyrészt kondenzációs gázkazánnal mûködik szintenként szabályozható fali termosztátokkal. A pinceszinten radiátorok vannak helyiségenként, mindegyik önállóan szabályozható termoszeleppel. A földszinten minden helyiségben padlófûtés van. Az emeleten szintén padlófûtés van radiátorokkal kiegészítve, melyek egyenként szabályozhatók termoszeleppel. A tetõtérben radiátorok vannak helyiségenként, melyek egyenként szabályozhatók termoszeleppel. A házban kiépítésre került egy inverteres hûtõ-fûtõ klímahálózat is. Az összesen 10 beltéri egységgel mûködõ rendszer teljes egészében tudja fûteni és hûteni a házat a gázkazántól függetlenül.
A házban kiépítésre került egy Helios hõvisszanyerõ szellõztetõ rendszer, mely a 15 cm-es Rockwool polisztirol hõszigeteléssel és a 4 rétegû, alumínium külsõ borítású mûanyag nyílászárókkal és zsalúziákkal kiegészítve optimális rezsiköltségeket biztosít.
A tetõre 2023ban befejezésre kerültek a legkorszerûbb Terrán Ganeron napelem cserepek kivitelezése, melyek várható éves teljesítménye 9000 KWh. Ennek segítségével tovább csökkenthetõ ház rezsiköltsége. A következõ hónapokban beszerzésre kerül egy levegõs hõszivattyú rendszer, mely a gázkazán helyett tudja majd biztosítani a ház használati melegvíz ellátását és a ház padlófûtését is.
A tulajdonosok használati tapasztalata alapján az emeleti szintet nem kell fûteni, a földszintrõl feláramló meleg kellemes 22 fokot biztosít a téli hónapokban.
A parkosított kertben fedett autóbeálló, automata öntözõrendszer és egy hõszivattyúval fûthetõ medence található.
Kérésre alaprajzot küldünk.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Budapest 03. kerület

Eladó családi ház Budapest 03. kerület

Eladó családi ház Budapest 03. kerület

Eladó családi ház Budapest 03. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max