ingatlan
Eladó
családi ház
70 000 000 Ft (~ 178 571 €)
Pest - Budaörs
Kertváros


Építés éve 1975
Alapterület:74 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Örley Tamás

Tel.: +36204993302
orleytamas@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779175
   
Eladó - családi ház - Budaörs :

Eladóvá vált egy Budaörs központi részéhez közeli házrész, mely összes lakóterülete 74 m2 és egy 395 m2-es teleken helyezkedik el. A kertkapcsolatos ingatlan a Baross utcából nyíló merõleges utcában található. Déli-keleti fekvésének köszönhetõen világosnak mondható. Az osztatlan közös tulajdonban levõ ingatlannak a 156/200 része vált jelenleg eladóvá. A használati megállapodás szerint az ingatlanhoz tartozó területek:
1. Az utca felöl nézve a sorház jellegû épület elsõ kettõ házrésze, összes lakóterülete 74 m2, melyek külön-külön bejárattal rendelkeznek, de igény szerint egybe nyithatók.
Mindkét lakrész saját konyhával, fürdõszobával lett kialakítva és 1-1 szobával rendelkezik, így bérbeadásra, vagy két generáció összeköltözésére is alkalmas lehet.
2. A házrész(ek)hez tartozik 3 db fából épített taroló (3 x 6m2)
3. Az épületeken kívül esõ zöld terület, a szolgalmi utat leszámítva, a tulajdonos kizárólagos tulajdonában áll. Az ingatlan leírása: Az épület a 70-es években épült, vegyes mészkõ falazattal, fa födémmel és cseréptetõvel rendelkezik. Az összes közmû a házban van, és saját merõvel rendelkezik.
A fürdõ és a wc egy helységben található. Belmagassága 2,5 m-es.
Az épület felújításra és korszerûsítésre szorul.
Fûtésérõl gáz cirkó gondoskodik hõleadó radiátorokkal. A melegvizet villanybojler biztosítja.
A lakóterület a tetõtér beépítésével bõvíthetõ!!! Közlekedés: Pár perc sétával elérhetõé legtöbb buszjárat, ami Budaörsön közlekedik, igy Budapestre 20 perc alatt be lehet jutni (+éjszakai járatok).
A parkolás jelenleg az utcán lehetséges, de van lehetõség saját kocsi beálló kialakítására is. A használati megállapodás maradék része (44/200) is eladó 34,9 M Ft-ért, amely áll, egy részben szigetelt 40 m2-es, belsõleg felújított lakásból és egy tárolóból. A képeken látható vonaltól balra lévõ részek csupán látványtervek. Az ingatlan per,- tehermentes.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Budaörs

Eladó családi ház Pest Budaörs

Eladó családi ház Pest Budaörs

Eladó családi ház Pest Budaörs

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max