ingatlan
Eladó
családi ház
225 000 000 Ft (~ 572 519 €)
Pest - Budaörs
Törökugrató


Építés éve 2008
Alapterület:200 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Gortvai Klaudia

Tel.: +36309521401
gortvai.klaudia@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778805
   
Eladó - családi ház - Budaörs :

Egy TÖKÉLETES, BELESZERETÕS HÁZ Budaörs-Törökugratón, ahol az autópályát nem, de a madarak csicsergését hallhatja!
NINCS SZÜKSÉGE 8 SZOBÁRA?
De szeretne a MAI KOR KÖVETELMÉNYEINEK MINDENBEN MEGFELELÕ, élhetõ, kényelmes, ÖRÖKPANORÁMÁS, extrákkal felszerelt házban élni?
Netán SZERELMESE A NAPLEMENTÉNEK?
Válassza ezt a Budaörs-Törökugratón -2008-ban épült, -szinte vadonatúj- minden részletében átgondolt és aprólékosan megtervezett családi házat.
A tulajdonosok -révén kislétszámú család- nem használták ki a maximális beépithetõséget, ezért ha bõviteni szeretne, az alapterület mintegy 35 nm-rel megnövelhetõ.
A házba -a nappali szintjén lévõ fõbejáraton kivül- az alsó szintbe épitett kényelmes duplagarázson keresztül juthatunk be, ahol a központi porszivó központi egysége is helyet kapott. Ezen a szinten találhatók az egyéb kiszolgáló egységek is, mint a kazánházzal egybekötött mosókonyha is. Itt landol a szennyesruha a fürdõszobákból levezetõ szennyesledobón keresztül. A lépcsõfeljáró melletti gardrob-tároló sok holmi elhelyezésére alkalmas.
A mediterrán hangulatot árasztó belsõ kialakitás többek között a kovácsoltvas lépcsõháznak köszönhetõ, mely visszaköszön a külsõ keritésen is.
Az ingatlan extra elektronikával felszerelt, úgy mint-villámvédelem, minden szintrõl nyitható kert és garázskapu, szintenkénti riasztó, kerti világitás esthajnal kapcsolóval, a nappali szintjén elektromos redõny.
A nyári betolakodók ellen védelmet nyújtanak a szúnyoghálók. Mindkét lakószinten padló -és radiátoros fûtés biztositja a kellemes hõérzetet, mely szintén szintenként vezérelhetõ.
A ház ugyan dombos részre épült, a kert feltöltése révén azonban sik területen élvezhetjük a nappali elõtti teraszon elénk táruló örökpanorámát a naplementével, valamint az étkezõbõl nyiló intim hátsó teraszon a napfelkeltét és a délelõtti napsütést. A nap szerelmesei az év-és napszakok váltakozásával folyamatosan nyomon követhetik a nap járását.
A hangulat és funkcionalitás tökéletes egysége tükrözõdik ebben a házban! Hivjon, nézzük meg együtt, és meglátja, beleszeret! Akár hétvégén is hivhat!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Budaörs

Eladó családi ház Pest Budaörs

Eladó családi ház Pest Budaörs

Eladó családi ház Pest Budaörs

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max