ingatlan
Eladó
családi ház
380 000 000 Ft (~ 984 456 €)
Pest - Budakeszi


Építés éve 2010
Alapterület:340 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Roszevák Zsuzsanna

Tel.: +36308556336
r.zsuzsa@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779456
   
Eladó - családi ház - Budakeszi :

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETÕSÉG! Csodálatos PANORÁMÁVAL és hatalmas TERASZOKKAL, KERTTEL rendelkezõ, kétszintes családi ház eladó a csendet, nyugalmat, zöldet szeretõ, gépkocsival közlekedõ vevõ részére. Budakeszin, az erdõ közvetlen szomszédságában, egy 3821 nm-es telken fekszik ez a ház, melynek földszintje 220 nm, a teljesen külön bejáratú felsõ szintje pedig 120 nm belsõ területû. A ház fekvése kitûnõ, mivel körbenapozott, a teraszok között is válogathatunk a napszaknak és idõjárásnak megfelelõen.
A telekre két irányból is van bejárat, Lke5 besorolású. Földszint:
a rendkívül tágas, napfényes, dél-nyugati tájolású nappaliból, mely egy légtérben található az étkezõvel és a könyvtár/dolgozóval, gyönyörködhetünk a kertben és a panorámában is. A központi helyet elfoglaló, fatüzelésû, mûködõ, ízléses cserépkályha nemcsak a központi fûtést egészíti ki, de barátságos hangulatúvá is varázsolja a teret. A nappaliból léphetünk ki a földszinti teraszra, mely árnyékolóval védett. A konyha külön nyíló, világos, kertre nézõ, kényelmes méretû. 2 hálószoba, egy kádas fürdõszoba, 2 külön WC, egy háztartási helyiség, és az elõszoba található még a földszinten, ill. a két állásos gépkocsibeálló mögött egy kamra is helyet kapott.
A fûtést és a melegvizet kondenzációs gázkazán biztosítja. Idén napelem került a házra. Riasztóval, redõnyökkel felszerelt a ház. A felsõ szint:
külsõ lépcsõ visz fel, jelenleg teljesen szeparált a földszinttõl, de igény esetén a két szint között belsõ lépcsõ is kiépíthetõ, ennek lehetõségét meghagyták.
A felsõ szinthez két terasz kapcsolódik, egy kisebb a hátsó kert felé, észak-keleti fekvéssel és a nagy, panorámás terasz a város és a hegyek felé lélegzetelállító panorámával, dél-nyugati tájolással. Ezen a szinten egy önálló, cirkofûtéses lakás van kialakítva (elõszoba, étkezõkonyha, nappali + külön nyíló hálószoba, fürdõszoba, mely saját mérõórákkal rendelkezik (villany, gáz és vízóra is) és egy 40 nm-nyi lakrész még szerkezetkész állapotú, nincs befejezve (de a fûtés, víz, villany ki van építve). A felsõ szint akár bérbe is adható, hiszen külön bejáratú, külön mérhetõ rezsiköltséggel. A teraszokat néhány éve újra burkolták, kettõs szigeteléssel vannak ellátva. A gyönyörû, óriási fenyõkkel, rengeteg gyümölcsfával beültetett, ápolt kert körbeveszi a házat. Az utcáról saját belsõ úton tudunk felhajtani a házhoz, a telek enyhén emelkedõ. Budakeszi fõ utcája kb 2,5 km-re található, ezért gépkocsival közlekedõ vevõknek ajánljuk, de az utcában iskolabusz járat mûködik.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Budakeszi

Eladó családi ház Pest Budakeszi

Eladó családi ház Pest Budakeszi

Eladó családi ház Pest Budakeszi

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max