ingatlan
Eladó
családi ház
180 000 000 Ft (~ 458 015 €)
Pest - Budakeszi
Máriamakk


Építés éve 2002
Alapterület:168 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Gortvai Klaudia

Tel.: +36309521401
gortvai.klaudia@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778758
   
Eladó - családi ház - Budakeszi :

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT!
Budakeszi -Máriamakk- csendes mellékutcájában, elvehetetlen, örök panorámával,
rendelkezõ nagyon különleges, medencés, egy szintes családi házat kínálunk. Az ingatlan 20 éve épült minõségi alapanyagokból. Egy 740 m2-es telken található a 168 m2-es alapterületû, egy szintes épület.
A ház központja a 60 nm-es nappali konyhás étkezõ. Barátságos, meleg hangulatot áraszt a körbe üvegezett kilátás. Ezt télen a kandalló fénye s melege teszi különlegessé. A ház délnyugati tájolásnak köszönhetõen a nappaliból vagy a teraszról, nyáron akár a medencébõl is élvezhetjük a naplementéket.
Ezenkívül 3 háló található. Tökéletes kialakítás, mivel mindegyikhez külön elõtér s gardrób tartozik. A ház hátsó részén található 2 hálóból közvetlenül egy külön elkerített teraszra jutunk. Így az egész Család számára megoldott a saját intim szféra.
A szülõi hálószoba éke a 20 nm-es fürdõszoba, melynek ablakaiból a csodálatos panorámát láthatjuk. A fürdõbõl közvetlenül a kinti medencéhez juthatunk. A fürdõszoba úgy lett kialakítva, hogy mindenki megtalálja a neki tetszõt, kád, zuhany s egy szauna.
Az épület fûtése gáz cirkó és padlófûtés, a meleg vizet külön kazán biztosítja, illetve minden hálószoba légkondicionált.
Fõ úttól 10-15 perc séta. A közelben természetvédelmi terület, számos kirándulóhely.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Budakeszi

Eladó családi ház Pest Budakeszi

Eladó családi ház Pest Budakeszi

Eladó családi ház Pest Budakeszi

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max