ingatlan
Eladó
családi ház
198 000 000 Ft (~ 507 692 €)
Pest - Budakeszi
Máriamakk


Építés éve 2008
Alapterület:190 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Magyarné Jarcsó Edit

Tel.: +36203663860
magyarne.edit@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778658
   
Eladó - családi ház - Budakeszi :

Budakeszin örök panorámás családi ház eladó A ház 2008-ban kapta meg a használatbavételi engedélyt-mûszaki papírok rendelkezésre állnak-
Az ingatlan Budakeszi Makkosmárián, erdõhöz ,XII. kerülethez közel helyezkedik el, végig aszfaltos úton közelíthetõ meg.
Az önálló családi ház 38-as téglából épült, nagyon jó elosztású , nagy terek, tágas lépcsõház , kényelmes lépcsõk, csend, örökpanoráma a fõbb jellemzõi. Az ingatlan hátránya vagy inkább az elõnye, hogy a ház nem az utcafronton helyezkedik el hanem saját 3,0 m széles nyúlványon érhetõ el ez kb. 60 m. Utána viszont egy szép széles telek tárul elénk az impozáns épülettel, parkosított kerttel.
Nagy családosoknak és természet kedvelõknek kifejezetten ajánlom. Környezete már jóformán beépült, családi házas övezet a jellemzõ.
Az ingatlan folyamatosan karbantartott , így ide csak költözni kell. A földszinten az alábbi helyiségek találhatók:
-nagy nappali étkezõvel ez kb 38 m2
-konyha terasz kapcsolattal
-szép széles közlekedõ
-zuhanyzó külön WC-vel
-gardrobe
-garázs
Az emeleten négy szoba, kádas fürdõszoba közlekedõ található. Három szoba erkélyes, a szobák parketta burkolásúak, a többi helyiségek hidegburkolatúak.
A ház fûtését gázkazán biztosítja, radiátoros hõleadókkal.
További információval kapcsolatban várom megtisztelõ érdeklõdésüket.
Extrák : hûtõ-fûtõ klíma, riasztó rendszer, kaputelefon, távirányítós kapu és garázskapu Az adatok tájékoztató jellegûek. Etikus ingatlanos és MIOSZ tag is vagyok lehet,-hogy még nem is hallott errõl - Foglalkozom Budakeszi, Budapest, Telki, Budajenõ, Páty, Zsámbék, Budaörs ,Herceghalom, Tök, Perbál, Szomor, Gyermely, Mány , Bicske ingatlanokkal.
Ha keres vagy kínál ingatlant kérem vegye fel velem a kapcsolatot a fenti elérhetõségeken.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Budakeszi

Eladó családi ház Pest Budakeszi

Eladó családi ház Pest Budakeszi

Eladó családi ház Pest Budakeszi

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max