ingatlan
Eladó
családi ház
76 000 000 Ft (~ 193 384 €)
Pest - Biatorbágy


Építés éve 1860
Alapterület:140 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Örley Tamás

Tel.: +36204993302
orleytamas@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778746
   
Eladó - családi ház - Biatorbágy :

INGATLAN LEÍRÁSA:
Rendkívüli lehetõség 3 külön lakás kialakítására 1 áráért! Eladó egy Biatorbágy "Zöld szívéhez" közeli, felújításra váró régi polgári lakóház, mely helyi egyedi védelem alatt áll.
Az ingatlan 1100 nm telek területtel rendelkezik a viadukthoz közel (iskola, óvoda, kisbolt, benzinkút, játszótér, gyógyszertár, stb.), a város szívében és mégis csendes helyen fekszik, jó tömegközlekedési lehetõségekkel.
A területen lévõ épületek tovább bõvíthetõk és felújíthatók, valamint a tetõtér beépíthetõ (+60 nm), ezzel 3-4 közepes méretû lakás kialakítására van lehetõsége az új tulajdonosnak. A 3 lakás lakóterülete összesen 140 nm (42,47, 37), valamint a telken van még:
pince:36 nm
tároló: 32 nm
tárolóhoz tartozó lakrész: 10 nm
+kút A lakások falazata idõálló sóskúti kõbõl készültek, a fûtés vízteres kandallóval megoldott és a csatorna, gáz, víz és villany is be van vezetve. A házon jelenleg is felújítások zajlanak, ez módosíthatja az ingatlan írányárát. A vételárba beszámítható lehet Biatorbágy külterületén levõ, lakhatásra alkalmas ingatlan is. Hangulatos családi otthonnak és befektetésnek is rendkívüli lehetõségeket kínál! Ár: 76 M

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Biatorbágy

Eladó családi ház Pest Biatorbágy

Eladó családi ház Pest Biatorbágy

Eladó családi ház Pest Biatorbágy

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max