ingatlan
Eladó
családi ház
94 500 000 Ft (~ 240 458 €)
Nógrád - Berkenye


Építés éve 2023
Alapterület:127 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777602
   
Eladó - családi ház - Berkenye :

Eladó Berkenyén, Nógrád Vármegye egyik legszebb településén 127 m2-es, kényelmes, egyszintes családi ház. Három hálószoba, amerikai konyhás nappali, fürdõszoba, mosókonyha, külön plusz toalett, terasz. A ház egy 1000 m2-es telken helyezkedik el, mely lehetõséget nyújt szaletli, tûzrakóhely, gyermekjátszótér kialakítására, igény szerint kertészkedhet, akár több autóval is kényelmesen parkolhat. A ház 2023 év végére készül el, a fizetés megegyezés szerint több ütemben is lehetséges, a készültség mértékével arányosan. A falazat 30-as porotherm téglából, esztétikus fagerendás belsõ födémmel vagy gipszkarton (szigetelése 30 cm kõzetgyapot) födémmel készül. Kakaóbarna színû Terrán betoncseréppel lesz fedve. A házban a riasztórendszer kialakítása a vételár része. A ház vastag, 15 cm-es, grafitos hõszigetelést fog kapni. Fehér színû mûanyag, hõszigetelt nyílászárók, hét légkamrás, három rétegû üveggel. Modern és kényelmes hõszivattyús padlófûtés nyújtja majd a meleget. A házban tágas fürdõszoba lesz, melyben fürdõkád, zuhanyzó és wc, valamint egy különálló wc is helyet kap, plusz egy gardrób és mosókonyha is szolgálja az itt lakók kényelmét. A tágas, amerikai konyhás nappaliban tetszés szerint egy kandallóhoz vagy cserépkályhához is használható kémény kerül kiépítésre.
A mosókonyha és a fürdõszoba igény szerint felcserélhetõ.
Az épület szellõztetését egy hõvisszanyerõ szellõztetõrendszer fogja biztosítani. A szobákban és a nappaliban is kialakításra kerülnek a kiállások a H-tarifás klímához. A napelemes rendszer a ház dél-délnyugati fekvése miatt igény szerint kiépíthetõ. Az ár tartalmazza a csempe- és padlólapburkolatokat 8.500 Ft/m2-es, a lamináltpadló burkolatokat 6.500 Ft/m2-es árig választhatóan. A településen referencia családi ház megtekinthetõ! Hívását hétvégén is fogadom, a megtekintéseket rugalmas idõpontokban szervezem!
Kedvezõ ár: 94.5 millió Ft.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Nógrád Berkenye

Eladó családi ház Nógrád Berkenye

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max