ingatlan
Eladó
családi ház
45 000 000 Ft (~ 115 385 €)
Veszprém - Bakonyság


Építés éve 1960
Alapterület:85 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Örley Tamás

Tel.: +36204993302
orleytamas@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778712
   
Eladó - családi ház - Bakonyság :

Eladó egy csendes, skanzen hangulatú kis faluban, Bakonyságon a Bakony lábánál egy tornácos parasztház.
Kiváló, felújított állapotban. A komfortos, földszintes ház alapterülete 85 nm, ami 2 szobából, egy konyhából és kamrából áll.
WC a fürdõben is található és külön helyiségben is. Bekötött közmûvek: víz, villany, gáz.
A szennyvíz elvezetése zárt rendszerû derítõvel megoldott. A hangulatos ház nagyon jó állapotú, gázkonvektorral és cserépkályhával is megoldott a fûtése. A fürdõszoba melegét egy infra panel biztosítja. A tetõ cserép. A födémen 30 centis szigetelés van. A nyílászárók fából vannak, korhûek, hangulatosak. Az épülethez egy 4200nm-es terület tartozik (több helyrajzi számon), amely gazdálkodásra is alkalmas. Az ingatlanhoz tartozik még egy kb. 50nm-es járó lappal borított önálló garázs is. Mellette kamra és fa taroló, mögötte tyúkól található.
Kisebb ráfordítással garzonná, rendelõvé vagy akár üzlethelységgé is átalakítható. Parkolni a garázsban, a telken és az utcán is lehet.
A garázshoz az utcáról egy elektromos kapu segítségével lehet behajtani. A Csángota-ér a telek végében csordogál.
Az ingatlan per és tehermentes. Fekvése/megközelíthetõségé:
Bakonyság, ez a zsákfalu az Északi-Bakony északi lábánál, a vármegye északi részén fekszik. A megyeszékhely, Veszprém körülbelül 75 kilométerre, a legközelebbi város, Pápa mintegy 22 kilométerre található. Gyõr 50 kilométerre van.
A legközelebbi szomszéd település Bakonyszentiván, ahol helyi óvoda mûködik. Iskola a 6 kilométerre lévõ Csóton és Pápateszéren is van. A közúti tömegközlekedés autóbuszos szolgáltatója itt is a Volánbusz. Idén készül el a 83-as fõút felújítása, aminek a befejezésével létrejön egy Pápát és Gyõrt összekötõ gyorsforgalmi út és igy a menetidõ 15 percre csökken. A nagyteveli strandfürdõ 22 km-re található. A kertben alma és sárgabarack fák adnak árnyékot és finom gyümölcsöt. A házhoz tartozó telek 4200 m2, és ezen felül eladó a mellette levõ 4000nm es terület, közmûves telek (9,5M). A fent megadott ár fix, de ha a másik telek is érdekelné, akkor a kettõ együtt alkuképes. A leendõ szomszédok kedvesek és barátságosak, valójában az egész település egy igazi kis családias közösség, jelenleg 82 ember éli mindennapjait itt. A faluban többnyire megmaradtak a jellegzetes tornácos parasztházak, amelyeket korhûen felújítottak. Utcái, közterületei a környék egyik legjobban gondozott, virágosított, parkosított területei. Bakonyság a nyugalom szigete lehet pihenni vágyó városiaknak, kisgyermekkel költözõknek, nyugdíjasoknak, vagy gazdálkodni vágyóknak – bárkinek, aki egy szép, békés és egészséges környezetre vágyik.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Veszprém Bakonyság

Eladó családi ház Veszprém Bakonyság

Eladó családi ház Veszprém Bakonyság

Eladó családi ház Veszprém Bakonyság

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max