ingatlan
Eladó
családi ház
99 000 000 Ft (~ 252 551 €)
Pest - Érd
Érdliget


Építés éve 1980
Alapterület:210 m2
Szobák száma:6
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Magyarné Jarcsó Edit

Tel.: +36203663860
magyarne.edit@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779267
   
Eladó - családi ház - Érd :

Most ez egy KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT! 20 MF-os ÁRZUHANÁS!
Egy sok lehetõséget magában rejtõ ingatlan Érd centrumához közel, de mégis csendes, családi házas övezetében szeretne tulajdonost váltani, aki értékelni tudja az elõnyeit, és kiaknázza a a benne rejlõ lehetõségeket!
A családi ház 2,- vagy akár 3 generáció részére is alkalmas lehet! A teljesen külön bejáratú 2, illetve 3 szobás egyenként kb. 90 nm-es, saját mérõórákkal ellátott összkomfortos lakás 2 generáció számára önálló életteret jelent, de a jelenleg lezárt belsõ lépcsõ bármikor újra kinyitható, így ha egy nagy létszámú család szeretné megvásárolni, annak is ideális. A házhoz csatlakozik egy teljesen különálló 1 szoba-összkomfortos, kb. 30 nm-es kis ház is, mely idõs szülõnek, vagy akár bérbeadásra is kiváló lehetõség!
Az ingatlan folyamatosan karbantartott, 2022-ben az összes nyílászáró cserélve lett, redõnyt kapott,2023-ban a tetõszerkezet, -héjalással együtt - (Leier betoncserép) megújult, H-tarifa bekötésével összesen 7 db inverteres Mitsubishi klíma biztositja a meleget, azonban a régi gázkazánt is megtartották. Lakásonként a fûtési költség nem haladja meg a 15 ezer forintot. ( kis ház költsége kb. 3-4 ezer Ft)
A házhoz csatlakozik még egy kb. 35 nm-es tároló-kazánház is, ez némi felujitást igényel.
Amennyiben lakni és dolgozni is egy helyen szeretne, lehetõsége nyílik a mintegy 90 nm-es, -szerelõaknával ellátott- mûhelyben!
A környék kiváló infrastruktúrával ellátott, Érd-centrum 1 buszmegállóra, a Bp-re vezetõ busz megállója 2 percre, a vasút 10 percnyi távolságra található. Multi -élelmiszerláncok, benzinkút, éttermek, dukrászda karnyújtásnyi távolságra!
És mindezt jószomszédi környezetben, csendes, aszfaltozott, csatornázott utcában találhatja!
Már csak egy külsõ felstés hiányzik a házon, és egy korszerû, minden igényt kielégítõ ingatlan tulajdonosa lehet!
Befektetésnek is kiváló, mivel könnyen bérbeadható, jelenleg is bérlõk által lakott az ingatlan.
Akár hétvégén is hívhat, leegyeztetjük a megtekintést!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó családi ház Pest Érd

Eladó családi ház Pest Érd

Eladó családi ház Pest Érd

Eladó családi ház Pest Érd

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max