ingatlan
Kiadó
társasházi lakás

200 000 Ft/hó (~ 513 €/hó)
Pest - Herceghalom
Vitalis lakókert


Építés éve 2000
Alapterület:43 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778344
   
Kiadó - társasházi lakás - Herceghalom :

Herceghalom központi részén a Vitalis lakóparkban minimum egy évre kiadó 43 nm-es 2 szobás lakás 13 nm-es terasszal és 65 nm-es parkosított kertrésszel. Félig szeparált konyha, nappali étkezõvel, terasz és kertkapcsolattal, kádas fürdõszoba wc-vel, egy hálószoba és elõszoba helyiségekbõl áll. Beépített modern konyha gépekkel. Bútor nélkül, gépesítve kiadó. Igény szerint 1 db teremgarázshely bérelhetõ a lakáshoz (25 ezer Ft), valamint egy 3,2 nm-es tároló (15 ezer Ft-ért). Közös költség: 24, ezer Ft. Rezsi mérõórák szerint fizetendõ. 2 havi kaució szükséges. A teremgarázshely és a tároló a lakás alatt helyezkedik el, a lépcsõházból megközelíthetõ. A teremgarázsba automata kapu és fûthetõ autófeljárat vezet. A lakópark parkosított kertjében nagy játszótér került kiépítésre. Környék:
A településen új, igényes faluközpont található iskolával, óvodával, sportpályával. A négy csillagos Abacus Hotel három perc gyalog a lakóparktól, itt az uszoda és a wellness külsõsöknek is igénybe vehetõ. Sétatávolságban ATM, kisbolt, posta, gyógyszertár, iskola, óvoda, vasútállomás, benzinkút, fodrász, szolárium található. Herceghalom közlekedése kiemelkedõen jó, mert:
- közvetlen M1 autópálya-feljárattal rendelkezik, ami nagyban lerövidíti a menetidõt autóval. Az M0 és M7 autópályák, a budaörsi és törökbálinti bevásárlóközpontok, illetve a bicskei Tesco és Lidl autóval egyaránt 10 perc alatt érhetõek el. A kelenföldi M4 metrónál az ingyenes, sorompós P+R parkoló 15p, a Bach csomópont 20p, a Velencei-tó 30p, a Balaton 1 óra menetidõvel érhetõek el.
- a modern elõvárosi vonattal (klíma, wifi) a kelenföldi pályaudvar és az M4 metró garantáltan 22 perc alatt, a déli pályaudvar és az M2 metró pedig 28 perc alatt érhetõ el (a sínen sosincs dugó).

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Kiadó társasházi lakás Pest Herceghalom

Kiadó társasházi lakás Pest Herceghalom

Kiadó társasházi lakás Pest Herceghalom

Kiadó társasházi lakás Pest Herceghalom

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max