ingatlan
Kiadó
családi ház

750 000 Ft/hó (~ 1 908 €/hó)
Pest - Vác
Deákvár


Építés éve 1997
Alapterület:354 m2
Szobák száma:6
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777641
   
Kiadó - családi ház - Vác :

Vác egyik legjobb városrészében, Deákvár csendes, családi házas övezetében kiadó egy tégla építésû, igény szerint bútorozott, kiváló minõségû, 354 m2-es családi ház ház, 1466 m2 telekkel. A kertkapun túl hangulatos sziklakert menti lépcsõsoron keresztül érünk a védett verandára, ahonnan a házba belépve egy világos elõtérbe jutunk, amit üvegajtó választ el a belsõ terektõl. Az elõtér kényelmes méretû teret ad kabátok, cipõk tárolására.
Az elõtérbõl továbbmenve tágas, világos földszinti rész tárul elénk, ahol egy légtérben kapott helyet a boltívvel határolt hangulatos kandallós nappali, családi összejövetelekhez is elegendõ méretû étkezõ és a szemet gyönyörködtetõ konyha. Az étkezõbõl kijutunk a hatalmas teraszra, ahol kerti bútorokkal kényelmesen berendezkedhetünk, hogy a kert látványában gyönyörködhessünk, érezzük a rózsalugas illatát.
A földszinten található még két zárható szoba, melyek jelenleg vendég- és dolgozószobaként funkcionálnak, valamint egy zuhanyzós fürdõszoba és toalett. A felsõ szintre a lift melletti impozáns faburkolatú lépcsõ vezet egy teli ablakos, világos lépcsõházon keresztül, ahonnan a beépített szekrényeket is tartalmazó elõtérbe érkezünk. Fent két szoba, zuhanyzós fürdõszoba toalettel, valamint a szülõi háló található, amibõl egy gardrób, valamint a sarokkádas és zuhanyzós, WC-s privát fürdõszoba nyílik. Mindhárom szobából lehetõségünk van kilépni a teraszra. Az alagsor átgondolt és szekcionált kialakításának köszönhetõen rengeteg lehetõséget nyújt egyfelõl a dolgos kezeknek: kazánház, tárolóhelyiség, toalett, mosókonyha szárítóval és vasalásra is elegendõ hellyel; másrészrõl pedig lehetõséget ad a pihenésre: szaunázásra, valamint baráti összejövetelek tartására is alkalmas helyiségekkel. Egy szinttel lejjebb, a funkcionális tárolóhelyiségek mellett helyet kapott egy ízléses, téglával díszített, hangulatos borospince is. A garázsba két garázskapun keresztül is bejuthatunk, ahol négy autó kényelmesen elfér, de marad hely a kerti szerszámok és egyéb eszközök tárolására is. A kert igényes és megtervezett, teret ad a kertészkedésnek, a kerti sütögetésnek, szerszámos kamrának, és elegendõ hely marad kinti játékokra, focizásra vagy akár medence felállítására is. A házat impozáns, minõségi megoldások, valamint praktikum jellemzi; a különleges, egyedi stukkóktól kezdve az igényes és karbantartott fa felhasználáson át a lift elõkészítésig. A környéken egyedi, dupla telekterületen épített ház kifejezetten csendes és privát, melyet a két távolabb esõ szomszéd és a ház mögötti erdõ biztosít. Iskola, óvoda, bevásárlási lehetõségek, piac, posta, gyógyszertár 10 perc séta távolságra találhatóak, autóval 2-3 perc. A háztól az M2-ig autóval eljutni 7 perc, Budapest 25 perc távolságra van. Ajánlom mindazon családok számára, akik nyugodt, csendes környéken képzelik el az otthonukat, megbízható közösségben, biztonságos és átmenõ forgalomtól mentes utcában, de mégis közel a frekventált részekhez. A ház részben bútorozottan került kiadásra, bérlõvel egyeztetett igények szerint! Bérleti díj: 750 ezer Ft/hó + rezsi
2 havi kaució és 1 havi bérleti díj elõre fizetendõ.
Vácot a Dunakanyar szíveként valamint iskolavárosként is szokták emlegetni, a budapesti agglomerációban, Pest vármegyében, a Duna bal partján található; a Váci járás székhelye. Pest vármegye ötödik legnagyobb lélekszámmal rendelkezõ városa, egyúttal vonzó idegenforgalmi célpont – egyrészt évezredes történelme, másrészt gazdag kulturális élete miatt.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Kiadó családi ház Pest Vác

Kiadó családi ház Pest Vác

Kiadó családi ház Pest Vác

Kiadó családi ház Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max