ingatlan
Kiadó
családi ház

500 000 Ft/hó (~ 1 276 €/hó)
Fejér - Ercsi


Építés éve 2014
Alapterület:170 m2
Szobák száma:7+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Magyarné Jarcsó Edit

Tel.: +36203663860
magyarne.edit@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779030
   
Kiadó - családi ház - Ercsi :

Nagy családnak, 2 generációnak, vállalkozásnak egyaránt alkalmas, újszerû, tágas, kényelmes,EXTRÁKKAL FELSZERELT (hidromasszázs kád, design beltéri ajtók, igényes burkolatok, igényes beépitett konyha) ERCSI RÓZSADOMBJÁN,- közel a Dunához- ez a 2 lakásos családi ház, melynek FÖLDSZINTI LAKÁSA 84 nm+16 nm ,PANORÁMÁS TERASZ, valamint 24 nm-es tároló, és 2 férõhelyes GARÁZS. Az EMELETI LAKÁS 86 nm, szintén tersszal, garázzsal és tárolóval. A 2 lakás egyben, vagy külön is kiadó! A lakások, garázsok és tárolók külön albetétként szerepelnek, CSOK, pályázatok elnyerésére is alkalmasak lehetnek! Ha egyben kivánja kibérelni ezt az igényes, igéretes házat, 500 ezer Ft/hó + rezsiért kináljuk!
Az ingatlan eladása is opció lehet, ez esetben a teljes ház ára -2 duplagarázzsal, és 2 db 24- nm-es tárolóval, 818 nm-es telken,- 85 MFt. Ma már nem tudja ennyiért felépiteni!
Az ár IRÁNYÁR, rugalmas fizetési feltételekkel! Ha gyorsan tud dönteni, további KEDVEZMÉNYEKRE SZÁMITHAT!!!
HIvjon mielõbb!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Kiadó családi ház Fejér Ercsi

Kiadó családi ház Fejér Ercsi

Kiadó családi ház Fejér Ercsi

Kiadó családi ház Fejér Ercsi

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max