ingatlan
Eladó
társasházi lakás
86 900 000 Ft (~ 221 120 €)
Pest - Vác
Kőhíd lakópark


Építés éve 2023
Alapterület:83 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777697
   
Eladó - társasházi lakás - Vác :

Új építésû, Dunához közeli hõszivattyús lakások Vácon, liftes társasházban! Igazán kellemes zöld környezetben, a Dunához közel épül ez a 39 lakásos liftes társasház, 5 szinten (4 + penthouse) amelyhez tárolók, mélygarázs és kültéri parkolók is fognak tartozni. A lakások a garzonoktól (28 nm –tõl) egészen a nagy akár 140 nm-es penthouse lakásokig fognak terjedni. Jellemzõen nagy nyílászáró felületek és a teraszoknál üvegkorlátok lesznek kialakítva, hangsúlyozva ezzel a lakóterek természetes megvilágítását és kiemelve a szemet gyönyörködtetõ zöld környezetet.
FÛTÉS: Az épület fûtési rendszerét a ma legkorszerûbb megújuló energiaforrást elõállító gépészeti megoldással, hõszivattyúval fogják kivitelezni, amely kedvezményes tarifás áramot biztosít, így alacsony rezsiköltséggel számolhatnak az ottlakók. A helyiségenként szabályozható mennyezeti hûtés-fûtés rendszer sok elõnye mellett zajmentes és egészséges. LAKÁSOK: A lakások többsége a földszinten kertkapcsolatos és/vagy teraszos, míg az emeleteken minden lakás nagy erkéllyel, a legfelsõ szinten tágas tetõterasszal rendelkezik. Minden szinten található 1 szobás garzon, illetve 2, 3 és 4 szobás lakás (ezek mindegyikében a nappali az egyik szoba, a többi hálószoba). Ezáltal fiatal pároknak és többgyermekes családoknak egyaránt elérhetõ a megfelelõ méretû és szobaszámú lakás. A hatékony alaprajzi elrendezés, a nagy erkélyek, a zöld panoráma és a nyugodt környezetnek köszönhetõen akár otthoni irodaként (home office) is funkcionálhatnak a lakások. Lifttel minden szint (mélygarázstól a penthouse szintig) közvetlenül elérhetõ, így minden korosztály számára könnyen megközelíthetõ valamennyi lakás. LAKÁSFELSZERELTSÉG: A lakásokat kulcsrakész állapotban adjuk át. A vételár tartalmazza többek közt a lakások villanyszerelvényeit (pl. dugaljak, kapcsolók, stb.), szanitereit, a beltéri ajtókat, a hideg- és meleg burkolatokat, melyek részben választhatók. A konyhabútor és világítótestek azonban nem képezik a vételár részét. Minden erkélyt üvegkorláttal és mellvédfallal látnak el, így nyitott és egyben zárt egységként funkcionálnak. A lakásokat biztonsági bejárati ajtóval zárjuk le. Nagy üvegfelületû, háromrétegû mûanyag nyílászárókat építenek be, melyek minden hálószobában redõnnyel és szúnyoghálóval lesznek ellátva. BEÁLLÓK ÉS TÁROLÓK:
Minden lakáshoz vásárolható teremgarázs vagy felszíni beálló, illetve tároló helyiség. A széles terem garázshelyek kialakítása lehetõvé teszi a kerékpártárolást is. FINANSZÍROZÁS:
Minden lakás zöld hitelre alkalmas a társasház kedvezõ mûszaki paramétereinek köszönhetõen (kevesebb, mint 80 kWh/m2/év), így 2,5%-os fix kamatozású kedvezményes hiteligénylésre is van lehetõség akár 25 éves futamidõre (a Magyar Nemzeti Bank Zöld Otthon Programja keretei közt, amíg a készlet tart). Vác tömegközlekedéssel a zónázó vonatjáratokkal mindössze 26 perces menetidõvel elérhetõ a Nyugati-pályaudvarról. Autóval közlekedve két út is rendelkezésre áll Budapest irányába, mégpedig a régi
2-es út és az új kibõvített M2 –en is meg lehet közelíteni a települést. A kedvezõ közlekedés, a város folyamatos fejlõdése és szépsége, a Dunakanyar közelsége és a számos referencia munkával és múlttal rendelkezõ megbízható beruházónak köszönhetõen igen kedvezõ, értékálló befektetés ebben a liftes mélygarázzsal rendelkezõ új épületben lakást vásárolni. KIVITELEZÉS BEFEJEZÉSE:
2023. december Ár: 86.900. ezer Ft
Hívását hétvégén is szívesen fogadom!
- CSOK és Hitelügyintézés,
- gyors és precíz hiteles energetikai tanúsítvány intézése,
- ingatlanügyekben tapasztalt ügyvédek, adásvételek leszervezése
- értékbecslés, ingatlan-érték meghatározás

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max