ingatlan
Eladó
társasházi lakás
29 900 000 Ft (~ 76 081 €)
Pest - Vác
Belváros


Építés éve 1970
Alapterület:56 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777630
   
Eladó - társasházi lakás - Vác :

Vác belvárosában eladó egy 56 m2-es kis ház.
Az ingatlan a 70-es években, téglából épült. A házba egy fedett, üvegezett verandán keresztül jutunk be. A földszinten folyosó, innen nyílik egy étkezõ, fõzõfülke és egy fürdõszoba toalettel. Az elsõ szinten egy tágas, világos nappali került kialakításra, a tetõtérben pedig egy hálószobát találunk. A ház melegét gázkazán konvektoros megoldással, illetve minden szinten hûtõ-fûtõ klímák biztosítják.
Az ingatlan biztonságát riasztórendszer védi. A környéken minden megtalálható: óvódák, iskolák, gyógyszertár, orvosi rendelõ, posta, bevásárlóközpontok és szórakozási lehetõségek, buszmegálló, vasútállomás pár perc sétára. Ha szeretne egy belvárosi ingatlanban élni, akkor ez alkalmas az ön számára. Hitelügyintézésben, CSOK-ban, energetikában, teljes körû jogi ügyintézésben állok rendelkezésére. Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és önt is visszatérõ ügyfeleink közt üdvözölhetjük! Irányár: 29,9 millió Ft.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max