ingatlan
Eladó
társasházi lakás
73 900 000 Ft (~ 188 041 €)
Pest - Vác
Deákvár


Építés éve 2019
Alapterület:75 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777579
   
Eladó - társasházi lakás - Vác :

Vác-Deákváron, zöldövezetben eladó elsõ emeleti két háló + nappalis gyönyörû állapotú teraszos lakás, saját kerttel autó beállási lehetõséggel!
Vác-Deákváron nyugodt, zöldövezeti, panorámás környezetben eladó egy elsõ emeleti, 6 lakásos pár éve épült társasházban, 2 hálószoba + amerikai konyhás gyönyörû/kifogástalan állapotban és helyen lévõ 75 nm –es tégla építésû lakás. Tartozik hozzá egy 70 nm-es saját/elkerített kert, egy viacolorozott fedetlen autó beállási lehetõség a lakópark területén és egy 10 nm-es panorámás terasz. A nappali fekvése DNY-i, sok ablaka miatt rendkívûl napfényes, konyhája és az étkezõrész kissé szeparáltan van megoldva. Fûtése kombi cirkó a helyiségekben mindenhol padlófûtés van. A tulajdonos több helyre üvegtéglát rakatott a természetes fény beszûrõdése érdekében . Porotherm 30 –as téglából épült és 15 cm szigetelést kapott az épület, így a fûtése rendkívül alacsony a tulajdonos 4. ezer - ft általány díjat fizet. Külsõ tároló tartozik hozzá, a beépített bútorok / konyha, fürdõ és gardrób / a vételár részét képezik. Az ablakokon redõny és szúnyogháló a nappaliban egy inverteres klíma is található. Közös költség 5. ezer - ft. Az ingatlan területén a locsolás ingyenesen megoldható a fúrt kútról. Vác város szélén, panorámás környezetben, 25 perc sétára található a vasútállomástól. Kisgyermekes családnak, gyermektelen párnak illetve idõs házaspárnak is tökéletes választás! Irányára: ..... Hívását hétvégén is szívesen fogadom!
- CSOK és Hitelügyintézés,
- gyors és precíz hiteles energetikai tanúsítvány intézése,
- ingatlanügyekben tapasztalt ügyvédek, adásvételek leszervezése
- értékbecslés, ingatlan-érték meghatározás

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Eladó társasházi lakás Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max