ingatlan
Eladó
társasházi lakás
159 900 000 Ft (~ 410 000 €)
Pest - Szentendre
Pismány


Építés éve 2022
Alapterület:250 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777637
   
Eladó - társasházi lakás - Szentendre :

Szentendre Rózsadombján, örökpanorámás kilátással, 1030 m2 telken eladó egy 250 m2-es, fiatalos, modern, három szintes családi ház. Az alsó szinten hatalmas, világos, kertkapcsolatos nappali található, melybõl egy 30 m2-es teraszra jutunk ki.
Igény szerint a nappali két külön nyíló hálószobává alakítható.
Ezen a szinten van még egy fürdõszoba toalettel, valamint egy mosókonyha. A középsõ szinten kialakításra került egy tágas, amerikai konyhás nappali, fürdõszoba toalettel. A felsõ szinten két külön nyíló hálószoba egy-egy saját fürdõszobával és egy gardrobszoba található.
Ehhez a szinthez tartozik a ház legpazarabb élményt nyújtó terasza, ahol a napsütésben fürdõzhetünk, vagy akár a naplementében gyönyörködhetünk és zavartalanul élvezhetjük a szemünk elé táruló Szentendre és a Duna vonulatának látványát. A ház egészére jellemzõek a világos, hatalmas terek, az épület szintenként körbeüvegezett.
Az ingatlant rendezett kert öleli körül. A ház udvarán két autó fedett parkolására van lehetõség. Szentendre infrastuktúrája kiváló, a mindennapi élethez minden biztosított óvoda, iskola,orvosi rendelõ,gyógyszertár, bevásárlóközpont.
Budapest 10 perc alatt elérhetõ autóval. Szentendre egy kincsesdoboz, legyen szó kirándulásról, romantikus vacsoráról, múzeumlátogatásról vagy vízi sportokról. A város alkalmas minden korosztály számára, itt mindenki megtalálja a neki megfelelõ kultúrális vagy mûvészeti programot. Szentendre belvárosában gyönyörû utcákat és sikátorokat találunk, ahol számos múzeum, galéria és templom foglal helyet. A fõtéren végigsétálva hangulatos éttermek, galériák, kávézók várnak mindenkit.
A város egész évben számos fesztiválnak, rendezvénynek és kiállításnak ad otthont. Ha szeretne egy csodákkal teli városban élni, akkor ez az ingatlan megfelel ön és családja számára. Kérésre küldjük a mûszaki leírást, amely tartalmazza a választható burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók kivitelezõ által vállalt árát.
Kulcsra kész állapot :
179 M Ft Hitelügyintézésben, CSOK-ban, energetikában, teljes körû jogi ügyintézésben állok rendelkezésére. Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és önt is visszatérõ ügyfeleink közt üdvözölhetjük! Irány ár: 159 ,9 millió Ft.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Pest Szentendre

Eladó társasházi lakás Pest Szentendre

Eladó társasházi lakás Pest Szentendre

Eladó társasházi lakás Pest Szentendre

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max