ingatlan
Eladó
társasházi lakás
44 900 000 Ft (~ 115 128 €)
Budapest - 13. kerület
Vizafogó


Építés éve 1964
Alapterület:46 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Kálmán Mirtil

Tel.: +36209474700
mirtil.kalman@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779021
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 13. kerület :

ELADÓ a XIII. kerület, Göncz Árpád városközpontban, parkos lakótelepen, liftes társasházban, 46 m² -es, 3. emeleti, másfél szobás világos, kifejezetten csendes, jó elosztású ingatlan, közvetlenül a tulajdonostól.
Az ingatlan elhelyezkedése ideális: a tömegközlekedési eszközök (Árpád híd a 3-as metró és az 1-es villamos, buszjáratok) néhány perc alatt elérhetõek, a lakókörnyezet viszont zöldövezet, forgalom zajától mentes. A ház 1963-ban épült, a lakáson belül téglafalak találhatók. Az ingatlan bejárata elõtt nyitott folyosó található, ami a lépcsõház mindkét irányából zárható, így teljesen biztonságos, mindez szépen gondozott parkra néz. Az ingatlan 2 irányba tájolt világos (konyha É, nappali, háló D). A fûtés központi (távfûtés), radiátoros hõleadással. A környéken rengeteg irodaház épült ezért akár munka szempontjából és bérbeadásra is remek választás. (Jelenleg is bérlõ lakja a lakást.) A lakás helyiségei elõszoba, étkezõs konyha, kamra, kádas fürdõszoba, külön wc, nappali és hálószoba.
Közös költség: 9.400,- Ft/hó, amely tartalmazza a felújítási alapot, a csatornadíjat, a szemétszállítást és a takarítást is. A szobák egymásból nyílnak, az elõszobában beépített szekrénnyel. A konyha étkezõvel együtt lett kialakítva, három ablakának köszönhetõen világos, a fõzés gáztûzhellyel, sütõ elektromosan megoldott. Az ingatlan a mai formáját 2014-ben érte el, a bejárati ajtó és az ablakok modern 3 rétegû mûanyagra lecserélve (teljes zajmentességet biztosítva), belsõ ajtók felújítva, szobák burkolatai cserélve. A társasház modernizációja folyamatban van. Gyalogos távolságra általános iskola, óvoda, bölcsõde, orvosi rendelõ, könyvtár, boltok, gyógyszertárak, nem messze a Duna Pláza, West-end, Palatinus, Margitsziget, Duna-part. A vételár a lakás felszerelt állapotában, bútorokkal, gépekkel együtt értendõ.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 13. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max