ingatlan
Eladó
társasházi lakás
85 000 000 Ft (~ 217 391 €)
Budapest - 12. kerület
Krisztinaváros


Építés éve 1959
Alapterület:96 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Gortvai Klaudia

Tel.: +36309521401
gortvai.klaudia@lakascentrum.hu

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778765
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 12. kerület :

Budapest XII.ker. Márvány u.i 96 m2-es 4 szobás felújítandó III.emeleti társasházi öröklakás, liftes házban eladó. A lakás felújítását a tulajdonos elkezdte, ez vonatkozik a külsõ nyílászárókra, mely új 3 rétegû üvegezésû és redõnyösek ,az utca felé a nagy és magas ablakok miatt motoros alu redõnyökre lett kicserélve. Ezzel egyidejûleg a gépészeti résznek a felújítását is elkezdték, mivel a fürdõszobát , és a konyhát is át akarták alakítani. Ez tartalmazza az elõírásoknak megfelelõ új kondenzációs kazán beépítését-ezt csak be kell kötni-a kémény bélelése is megtörtént. A villanyhálózat megfelelõ, mivel régebben fogászati rendelõnek használták. A további munkálatok az új tulajdonosra vár. A lakás belmagassága 3,5 m így akár galériázható is.
A lakás tehermentes, közös költség 33. ezer Ft/hó mely a szokásos költségeken kívül tartalmazza a víz és csatorna használatát is. A ház lakói döntöttek, hogy létrehoznak egy felújítási alapot 40 Ft / m2 / hó-természetesen infláció követõ-A közös képviselõ tájékoztatása alapján, folyamatosan pályáznak épület felújításra a lift cseréjére, melyet a közeljövõben meg szeretnék ejteni. A lakóház jellemzõje: 5 szintes(földszint és 4 emelet), 43 lakásos társasház+5 üzlethelyiséggel. Két utcáról lehet bemenni a házba; a fõbejárata a Márvány u-ban van, míg a hátsó bejárat a Királyhágó utcából. A háztartási hulladékot innen szállítja el a szolgáltató.
Befektetõknek, irodának, rendelõnek ,lakásnak kiválóan alkalmas.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 12. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max