ingatlan
Eladó
társasházi lakás
59 900 000 Ft (~ 153 197 €)
Budapest - 09. kerület
Ferencváros


Építés éve 1940
Alapterület:74 m2
Szobák száma:2+ 1 fél
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Farantai Márta

Tel.: +36306659609
fmingatlan15@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 779094
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 09. kerület :

Haller park, és a Rendõrkapitányság közelében!
Befektetés szempontjából is remek helyen, mivel sétányira, és 2-3 megállónyira található több kórház, és egyetem! 9. kerületben, a Haller úton eladó második emeleti, 74 nm-es, 2 + fél szobás, étkezõ konyhás, gázfûtéses, egyedi mérõs, csendes, világos társasházi lakás. Az otthon megkímélt, folyamatosan karbantartott állapotú, lakható, de igény szerint jól alakítható -belsõ falak is-, felújítandó. Szobák, elõszoba parkettával burkoltak, fürdõben kerámia burkolat, konyha, wc, kamra linóleummal fedett, fa nyílászárók vannak, melyek jól szigetelnek.
Egyik szobában cserépkályha Hérával, ami nagyon gazdaságos fûtést biztosít, a másik szobában konvektor, de ott is van kémény! Közös ktg. 16 814.- Ft. A jelenlegi tulajdonosok havi rezsije 27 400.- Ft (fûtés, villany, víz) Az otthon a Haller Park, üzletek, közintézmények, villamos, és buszmegállók közvetlen közelében van. Kellemes sétával elérhetõ távolságra a DUNA-part, Metró, a 4-6-os villamos, bevásárló központok, ezzel akár a napi egészséges testmozgás is kipipálva! A környék nagyon jó infrastruktúrával rendelkezik, ellátottsága kiváló. Sétányira minden, ami a napi életvitelhez szükséges, orvos, iskola, óvoda, egyetemek, bevásárlás, közlekedés, Duna-part, és a sportolásra, kikapcsolódásra is számos lehetõség ….. Parkolás utcán, a környéken a parkolás fizetõs, ennek köszönhetõen mindig van a közelben hely, a fizetés pedig éves matricával pár ezer forinttal megváltható.
A környék folyamatos fejlõdésben, a szomszédos házak is vegyesen új, újszerû, és régi polgári, jó állapotúak. A közlekedés pedig, akárcsak az ellátottság szuper, és mégis csendes lakás, jó közlekedéssel a közeli, a szûken vett belvároshoz is.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 09. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 09. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 09. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 09. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max