ingatlan
Eladó
társasházi lakás
130 220 000 Ft (~ 331 349 €)
Budapest - 09. kerület
Ferencváros-Belváros


Építés éve 1900
Alapterület:96 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778837
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 09. kerület :

Eladó parkra nézõ, kiváló állapotú és remek beosztású duplakomfortos nagypolgári lakás egy gyönyörû, védett eklektikus bérházban a Ráday utca és az Iparmûvészi Múzeum közvetlen közelében. A 24 lakásos szépséges bérház 1898-ban épült. Neves magyar építész tervezte, amit elsõsorban családja számára épített és építészirodája is itt mûködött. Az épületben több szobor, dombormû és festmény repíti vissza az ide belépõt a múltba. A hangulatos bérház sárgaköves udvarát több fa és bokor szépíti, így madárcsicsergésre ébredhetnek reggelente lakói. Az épület folyamatosan karbantartott, kulturált lakóközösségû. Az ingatlan kiváló beosztású. Tágas nappalija és két hálószobája szép rendezett parkra néz a harmadik hálószoba ablakai csendes zöld udvarra nyílnak.
A fûtést és vízmelegítést egy kombi gázkazán végzi. Három klíma felel a hûtésért.
Az eredeti 375 cm magasság 355 cm-re lett mérsékelve, így kerültek beépítésre a LED-spot lámpák az álmennyezetbe. A kiemelkedõ lokáció és közlekedési lehetõségek, a ház kiváló állapota, illetve a lakás remek adottságai garantálják az új tulajdonos számára a remek befektetést. Az ingatlannak egy tulajdonosa van,tehermentes. Megtekinthetõ elõre egyeztetett idõpontban.
A fényképnézegetõben a képek a jobb alsó sarokban elhelyezett négyzetszerû ikonra kattintva tovább nagyíthatóak.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 09. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 09. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 09. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 09. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max