ingatlan
Eladó
társasházi lakás
59 600 000 Ft (~ 154 404 €)
Budapest - 03. kerület
Rómaifürdő–Rómaipart


Építés éve 2007
Alapterület:33 m2
Szobák száma:1
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778118
   
Eladó - társasházi lakás - Budapest 03. kerület :

Római parti luxus lakóparkban, medencére nézõ, 33 nm + 3,5 nm erkélyes felújított stúdió lakás eladó.
Az ingatlan a Római Wellness Otthon lakóparkban található, csöndes zöldövezetben, közvetlen lejárással a Duna parti sétányra. A lakóparkban gyönyörûen gondozott nagy kert, kültéri fûtött medence, szauna, konditerem, mágneskártyás beléptetõrendszer, illetve 0-24 órás porta- és õrszolgálat biztosítja az itt lakók kényelmét, biztonságát, továbbá egy sorompóval lezárt bekamerázott kültéri parkoló. A LAKÁSRÓL:
A 2 éve teljes körûen felújított, erkélyes, légkondicionált déli fekvésû lakás a 2. emeleten helyezkedik el (lift van), ablakai és az erkély a medencére és a kertre néznek, de a távolban rálátni a Dunára is. Az apartmanban igényesen kialakított, teljesen gépesített és felszerelt konyha (elektromos fõzõlap, sütõ, elszívó, mosogatógép, 16 l + 44 l-es fagyasztós hûtõszekrény, mikrohullámú sütõ + igény esetén használati eszközök), kis méretû elöltöltõs mosógéppel felszerelt kádas fürdõszoba WC-vel található. A lakás egyterû, de a hálórész elhatárolt az amerikai konyhás nappali életterétõl. A konyhával szemben egy plafonig érõ, nagy méretû beépített szekrény van tükrös tolóajtókkal, az elõszobai részen pedig térelválasztó lapfüggöny mögött került elhelyezésre a hûtõszekrény és további polcok tárolás céljára. A lakás a fotókon látható 2 éve vásárolt bútorokkal, akár kiegészítõkkel együtt is eladó, megegyezés szerint. Közös költség: 21.225 Ft (tartalmazza a medence, szauna, konditerem és kültéri parkoló használatát)
Járulékos költségek a mért fogyasztás alapján (fûtés kb. 6 ezer Ft/hó; villany kb. 5 ezer Ft/hó).
A lakáshoz tartozik egy gépkocsi beálló a lakópark zárt udvarában, ami benne van az árban. Valamint egy 1,5 nm-es tárolóhelyiség is, ami a lakás szintjén, a 2. emeletén található. A KÖRNYÉKRÕL:
A szomszédos Nánási udvarban található több étterem, borszaküzlet, kávézó, pékség, virágüzlet, cukrászda, tisztító, szombatonként pedig termelõi piac. A Duna parti sétányon egyik irányba csendes sétákat lehet tenni a vasúti összekötõ híd felé, a másik irányba haladva a nyári hekkezõs helyek felé lehet elsétálni. Kb. 10 perc sétányira van a Fellini Kultúrbisztró, ami télen is nyitva van (fûtött). Nyáron hangulatos "tengerparttá" változik ez a rész, kertmozi, bensõséges mini koncertek, pár lépéssel arrébb szabadstrand.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó társasházi lakás Budapest 03. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 03. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 03. kerület

Eladó társasházi lakás Budapest 03. kerület

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max