ingatlan
Eladó
sorház-láncház-társasház
82 500 000 Ft (~ 210 997 €)
Pest - Göd
Alsógöd


Építés éve 2022
Alapterület:100 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778799
   
Eladó - sorház-láncház-társasház - Göd :

A „BB” - ZÖLD hitel kivezetését követõen ügyfeleink részére személyre szabott, HASONLÓ HITEL KONSTRUKCIÓS LEHETÕSÉGET, valamint továbbra is CSOK lehetõségeket tudunk biztosítani. Gödön új építésû környezetben Oázis lakóparknál 3 lakásos sorházban középsõ lakás (2) eladó.
Az alsó szinten amerikai konyhás nappali, terasszal, WC került kialakításra, valamint a garázs található a földszinten.
Az emeleten 3 db hálószoba, kádas fürdõszoba található. Erkély kapcsolódik a szobához.
A lakáshoz saját kertrész tartozik, az elõkertben második autó elhelyezése is alkalmas. A környék nagyon élhetõ, ideális minden korosztály számára. Kikapcsolódási lehetõséget jelent a közelben lévõ GÖD-i TERMÁL STRAND és a strand közeli teniszpályák és futópályák, parkos ligetes környezet családosoknak. Közelben új orvosi, védõnõi rendelõ mellette a fitnesz park és általános iskola is épül a lakóparkban.
A közlekedést buszmegálló, közeli vasútállomás és az M2 felhajtója könnyíti meg. A lakások külsõ fõfalai Porotherm 30 téglából, 10 cm grafitos dryvit szigeteléssel, a födémen 20 cm szigeteléssel készülnek. A lakások között hanggátló fal készül.
Hõszigetelt mûanyag nyílászárók. Kondenzációs gázkazán, radiátorokkal, a fürdõszobában törölközõ szárítóval. A padlófûtés igény szerint kialakítható. Átadás: 2022 õsz. CSOK hitel lehetséges. Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába!
Kérem amennyiben meghitt családi otthonra vágyik, keressen meg az ingatlannal kapcsolatban.
Várom megtisztelõ hívását, akár hétvégén is!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó sorház-láncház-társasház Pest Göd

Eladó sorház-láncház-társasház Pest Göd

Eladó sorház-láncház-társasház Pest Göd

Eladó sorház-láncház-társasház Pest Göd

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max