ingatlan
Eladó
panel lakás
36 900 000 Ft (~ 95 103 €)
Pest - Vác
Belváros


Építés éve 1987
Alapterület:50 m2
Szobák száma:2
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 777559
   
Eladó - panel lakás - Vác :

Eladásra kínálok a váci Földvári Károly téren egy 3. emeleti, 50 m2-es, teljesen felújított lakást.
Az ingatlant 1987-ben építették, 2-3 évvel ezelõtt pedig teljesen felújították. A lakásba egy tiszta, rendezett lépcsõházból jutunk be.
Az elõtérbõl nyílik egy tágas, világos, amerikai konyhás nappali franciaerkéllyel, valamint egy hálószoba, melyhez egy 3 m2-es terasz is kapcsolódik csodálatos kilátással. Ezeken kívül találunk egy zuhanyzós-toalettes fürdõszobát is a lakásban. A lakás kellemes hõmérsékletérõl távhõ és hûtõ-fûtõ klímák is gondoskodnak. A vételár tartalmazza a konyhában található gépesített berendezést is! A lakásban található egyéb bútorok megegyezés tárgyát képezik. A környéken minden megtalálható, amire szükségünk lehet a mindennapi életben: óvódák, iskolák, gyógyszertár, orvosi rendelõ, posta, bevásárlóközpontok, szórakozási lehetõségek, éttermek. Buszmegálló, vasútállomás pár perc sétára.
Ha pedig kikapcsolódásra vágyik, vagy csak egy délutáni sétára, pár perc alatt a Duna-parton találhatja magát. Ha szeretne egy belvárosi ingatlanban élni, akkor ez a lakás alkalmas lehet ön vagy családja számára! Hitelügyintézésben, CSOK-ban, energetikában, teljes körû jogi ügyintézésben állok rendelkezésére. Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és önt is visszatérõ ügyfeleink közt üdvözölhetjük! Közös költség : 10. e Ft/ hó, mely tartalmazza a hidegvíz-fogyasztást is.
Irányár: 36,9 millió Ft.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó panel lakás Pest Vác

Eladó panel lakás Pest Vác

Eladó panel lakás Pest Vác

Eladó panel lakás Pest Vác

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max