ingatlan
Eladó
ikerház-fél
94 900 000 Ft (~ 241 476 €)
Pest - Veresegyház
Öreghegy


Építés éve 2022
Alapterület:110 m2
Szobák száma:5
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778788
   
Eladó - ikerház-fél - Veresegyház :

CSAK A GARÁZSNÁL ÖSSZEÉRÕ 5 SZOBÁS IKERHÁZAK! Veresegyház Öreghegy kedvelt részén aszfaltozott úton eladó 110 nm 4 hálószobás, étkezõ konyhás-nappalis dupla fürdõszobás külön WC-vel, kamrával, terasszal és 500 nm telekkel ikerház rész. A házak csak az autótárolóval kapcsolódnak és mindegyik ingatlan utcafronttal rendelkezik saját bejárattal.
Nagyon kellemes környezetben lévõ és megközelíthetõ jól kialakított ház kiválón alkalmas családok részére.
Az ingatlanban terasz kapcsolatos étkezõ konyhás-nappali, kamrával, valamint 4 db tágas szobákkal, dupla fürdõszobával és külön WC-el lesz kialakítva.
Mûanyag nyílászárók 5 légkamrás 3 rétegû üveg kivételben kerülnek beszerelésre.
A ház padlófûtéses rendszert kap, melyhez modern kombi gázcirkó tartozik, mely a fûtést és a meleg vizet biztosítja, kondenzációs készülékkel. A napelem rendszer szintén kialakításra kerül a hatékonyabb energiafelhasználás érdekében. Klíma elõkészítés az árban, az ingatlan klimatizálása opciós lehetõség. A riasztó rendszer elõkészítve kerül az ingatlanon belül.
A gépkocsi tárolása az ingatlanok között kialakított fedett tárolóban lehetséges. Az ingatlanok külön önálló álló épületek csak a kocsitárolóval kapcsolódnak.
Az ingatlanon belül a burkolatok és szaniterek jelenleg választhatók.
Várható áradás .2023.IV. negyedévében.
Céges kivitelezés. CSOK, babaváró, hitel lehetséges. Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába! Várom megtisztelõ hívását!
Kérem amennyiben meghitt családi otthonra vágyik, keressen meg az ingatlannal kapcsolatban.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó ikerház-fél Pest Veresegyház

Eladó ikerház-fél Pest Veresegyház

Eladó ikerház-fél Pest Veresegyház

Eladó ikerház-fél Pest Veresegyház

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max