ingatlan
Eladó
ikerház-fél
23 900 000 Ft (~ 61 282 €)
Bács-Kiskun - Tass


Építés éve 1900
Alapterület:150 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778191
   
Eladó - ikerház-fél - Tass :

Tass központjában ELADÓ ikerház nagy telekkel! Az eladó ikerház 148 m2-es, a hozzátartozó telek 4053 m2. Az ingatlan két utcára nyílik. Jelenleg 4 szoba, 1 nagy étkezõs konyha, spájz, zuhanyzós fürdõszoba, külön WC, elõszoba, fedett veranda van benne. Az épület alatt száraz, tágas pince van. A ház .....között épült. Az ingatlan teljes egészében felújítandó, a gáz kivételével az összes közmû bent van, a gáz az utcában. Homlokzat átlagos állapotú, a tetõ felújításra szorul. jAz egész épület száraz, nincs vizesedés sehol. A fõfal legalább 80 cm-es, tégla épület. Cserélni kell a villany és a vízvezetékeket is.
Az épület évek óta üresen áll.
Az alaprajz és a helyiségek méretei tájékoztató jellegûek. A 4053 m2-es telken melléképület és garázs is van. Több fúrt kút van a területen. A telek kitisztított, fû sincs benne. A kerítés is felújítandó.
A kert nagysága adott növénytermesztésre, állattartásra. Körbe van kerítve a teljes terület. Az ingatlan megvásárlását ajánlom családosoknak, gazdálkodóknak. Sok szoba, tágas terek, jól alakíthatóság jellemzi a házat és még építhetõ másik ház is a területre. Tass Budapesttõl 50 km-re helyezkedik el az 51-es fõút mentén, a Ráckevei Duna-ág és a nagy Duna déli találkozásánál, a Csepel-sziget déli csücskével szemben.
Igazi horgászparadicsom, hiszen a tassi zsilip körüli vízterületek kiváló horgászási lehetõséget biztosítanak. A Ráckevei Duna-ágban szabad strand áll a fürdõzni vágyok és a széllovasok rendelkezésére. A Duna part nagy része üdülõövezet, kellõen közmûvesítve és egyéb szolgáltatásokkal ellátva.
Nyáron rendszeresen szerveznek különféle kulturális és sportos, játékos vízi eseményeket. Tass kulturális település sok-sok történelmi emlékkel. A Duna közelsége, horgászparadicsom, nyári programok vonzóak lehetnek Tasson, és nem elhanyagolandó Budapest közelsége sem. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehetõ, saját helyrajzi számmal, önálló mérõórákkal (vízóra, villanyóra) rendelkezik. Ipari áram is van. Az ár rugalmas. Várom megkeresésüket a további információért.

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó ikerház-fél Bács-Kiskun Tass

Eladó ikerház-fél Bács-Kiskun Tass

Eladó ikerház-fél Bács-Kiskun Tass

Eladó ikerház-fél Bács-Kiskun Tass

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max