ingatlan
Eladó
ikerház-fél
56 000 000 Ft (~ 143 590 €)
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nyíregyháza
Tokaji u. környéke


Építés éve 2021
Alapterület:100 m2
Szobák száma:3
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778272
   
Eladó - ikerház-fél - Nyíregyháza :

CSALÁDI IKERHÁZ ELADÓ ! Nyíregyháza, Tokaji u. övezetében a Sátor utcában eladásra kínálunk egy körülbelül 100 nm-es, nappali + 3 hálószobás, egyedi gázfûtéses, ikerházat. A ház elõszoba, konyha-étkezõ-nappali, közlekedõ, 3 hálószoba, fürdõszoba, WC elosztású! Fedett elõ-teraszon keresztül juthatunk a tágas elõszobába. Innen nyílik két hálószoba, a konyha-étkezõ-nappali. Az elõszobából egy közlekedõn át megközelíthetõ a 3. hálószoba, a fürdõszoba és WC, valamint a garázs.
Az udvar felé a nappaliból, vagy a hátsó hálószobából, hatalmas fedett teraszon át juthatunk ki a lehetõségekkel teli kertbe. A telek mérete ideális, 1250nm.
Igény szerint helyt adhat filagóriának, játszótérnek, medencének, parkosított pihenõkertnek, és még marad hely akár konyhakert kialakításához. Kérem tekintse meg!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó ikerház-fél Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó ikerház-fél Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó ikerház-fél Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó ikerház-fél Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max