ingatlan
Eladó
ikerház-fél
84 900 000 Ft (~ 216 031 €)
Szabolcs-Szatmár-Bereg - Nyíregyháza
Sóstófürdő


Építés éve 1985
Alapterület:144 m2
Szobák száma:4
  
Ingatlanközvetítővel együttműködöm: Nem

Érdeklődni:


miosz
Z. Ferenc

Tel.: +36306858478
zakar.ferenc.leeb@gmail.com

Hirdető további hirdetései: miosz


Ingatlan azonosító száma: 778180
   
Eladó - ikerház-fél - Nyíregyháza :

Nyíregyháza, Sóstófürdõ övezetében eladó egy felújított, körülbelül 140 négyzetméteres, nappali + 3 szobás, szintes családi ikerház. A rezsiköltségek kedvezõek, gáz és villanyfogyasztás is az érvényben lévõ rezsicsökkentett határ alatti. A ház elosztása: A pinceszinten kapott helyet a tágas, földszinthez tartozó fürdõszoba. Itt található egy kamra, a kazánház és egyállásos garázs. A földszinten elõszoba, konyha-étkezõ-nappali, 12 négyzetméteres erkély, 30 négyzetméteres fedett terasz található. Az emelten 2 egész és 1 félszoba, zuhanyzós fürdõszoba és 10 négyzetméteres erkély található.
Az épület felújítása .....évben történt.
A padlóburkolatok a földszinten új járólap és felújított fa parketta. Az emeleten laminált padló, a fürdõben járólap. Egyedi beépített konyhaszekrény készült. Fûtését gázkazán, vegyestüzelésû kazán és kandalló is biztosítja. A földszinten hûtõ/fûtõ klíma gondoskodik a nyári melegben a kellemes hõmérsékletrõl. A gondozott, teljesen különálló, nagyjából 300 négyzetméteres kert lehetõséget nyújt kerti sütögetésre, kisebb medence elhelyezésére. Öntözéshez fúrt kút is található. Parkolás 1 állásos garázsban, az udvarban, illetve a ház elõtt kialakított parkolóhelyen is lehetséges. Hívjon, hogy Önnek is megmutathassam!

 
Üzenet a hirdetőnek


 
Eladó ikerház-fél Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó ikerház-fél Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó ikerház-fél Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Eladó ikerház-fél Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyháza

Térkép     Elküldöm ismerősömnek     Félrevezető hirdetés     Nyomtatás
A honlapon megjelenő hirdetések, fotók és egyéb az IngatlanMax adatbázisának részét képezik, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, tovább másolni, más Internetes hirdetési felületeken megjelentetni, részben vagy egészben külső szerveren, számítógépen tárolni. A fentiek megsértése jogi következményt von maga után! Célpiac/IngatlanMax

























































Ingatlan Max